Modne navdušenke pozor! Odkrili smo kraj, kamor vsako leto v maju potujejo najbolj modna dekleta na svetu

Si želite biti del prestižnega mednarodnega filmskega festivala, kjer se boste lahko družili z modnimi dekleti iz celega sveta ter zvezdniki svetovnega kova? Se vam zdi nemogoče? Z malo sreče lahko osvojite fantastično nagrado, ki vas bo za nekaj dni popeljala v svet blišča, glamurja in visoke mode, kamor lahko pridejo le najboljši na svetu...

Promocijsko sporočilo, 25. 2. 2020
Modne navdušenke pozor! Odkrili smo kraj, kamor vsako leto v maju potujejo najbolj modna dekleta na svetu - Foto: promocijski material, Shutterstock

Govorimo o mednarodnem filmskem festivalu Cannes, ki je vsekakor poslastica za vse ljubitelje mode. Kljub temu, da je festival znan po svojem zelo strogem kodeksu oblačenja, nikoli ne razočara niti s presežki na rdeči preprogi, zato smo prepričani, da bomo tudi letos priča zanimivim modnim kosom in čudovitim stajlingom visoke mode.

Festival Cannes, ki se odvija v istoimenskem letoviškem mestecu jugovzhodne francoske obale, znanem po eleganci in luksuzu, je sicer sinonim za najboljše filme vrhunske produkcije in dosega zavidljivo raven glamurja. Le najboljši na svetu so lahko del tega prestižnega dogodka, ki bo letošnje leto v mesecu maju potekal že triinsedemdesetič.

Sodelujte v nagradni igri in postanite del tega glamuroznega dogodka tudi vi!

Nagradna igra, v kateri VAS Mastercard® in Addiko banka popeljeta v Cannes na filmski festival, kjer se boste lahko družili z najbolj znanimi imeni iz filmske industrije!

Kaj morate narediti?

V nagradni igri lahko sodelujete, če ste (ali postanete) imetnik Addiko kartic Mastercard (debetne, zlate, standard, obročne) in opravite najmanj tri nakupe (transakcije) v višini nad 20 evrov, in sicer v času od 8. februarja do 5. aprila 2020. Sodelujete lahko tudi tako, da v poslovalnici Addiko banke izpolnite poseben kupon.

Glavni nagrajenec bo prejel aranžma, ki vsebuje dve povratni letalski vozovnici, prevoz z letališča do Nice, nočitve v prestižnem hotelu, stilsta in frizerja ter seveda edinstveno priložnost sprehoda po rdeči preprogi in poziranja profesionalnim fotografom kot pravi zvezdniki, ogled prireditve in za piko na i tudi žepnino za dve osebi, s katero bo Addiko banka napolnila nagrajenčevo denarnico še pred odhodom. 

Nagradno žrebanje bo potekalo 22. aprila. 

Za več informacij o nagradni igri in sodelovanju lahko kliknete TUKAJ.

Najbolj brano