Limoni Dolci: To je nova kolekcija Reserved, v katero se boste zaljubili

Poletje, sonce, Italija ... popolna kombinacija, kajne? Tega se zavedajo tudi v Reserved, kjer predstavljajo novo kolekcijo.

Promocijsko sporočilo, 19. 4. 2022
Limoni Dolci: To je nova kolekcija Reserved, v katero se boste zaljubili - Foto: Sonia Szóstak

To je kolekcija, ki vas bo v hipu osvojila!

V Reserved je že poletje! Nova kapsulna kolekcija Limoni Dolci je potovanje na Sicilijo, ki se kopa v svetlih sončnih žarkih. Linija združuje najnovejše trende in poletno vzdušje ter gradi podobo ženske, ki zavestno izbira elemente oblačil, a se hkrati zelo zabava.

Izhodišče nove kolekcije so limone v več različicah izvirnih odtisov

Prvi je sadni vzorec na beli podlagi, drugi pa nosi kombinacijo sadja z modrimi motivi, značilnimi za italijansko keramiko. Tretji je variacija sicilijanskega mozaika, vsi trije pa so v nasičenih, poletnih barvah, od sočno rumene preko intenzivno modre in zelenih odtenkov.

Naj vas navdušijo materiali ...

V središču je žakard in ročno izdelano kvačkano tkanje ali rebrasto pletenje z dodatnimi detajli in okraski, kot so romantični volani. Pleten komplet s kratkimi hlačami zaokrožuje zelen volanski obroč, roza kombinezon pa dopolnjuje rumena čipka, ki prikliče sicilijansko tradicijo. Pomembno vlogo imajo vezalke, ki poudarjajo pas ali uravnavajo dolžino in globino vratnega izreza, ki poleg praktične in dekorativne funkcije nosijo v skladu z najnovejšimi trendi.

Tudi dimenzije krojev so značilne za poletne počitnice, tako bluze in top ostanejo nekoliko krajši kot običajno, obleke pa poudarijo pas in razkrijejo določene dele telesa. Vsak kos je zasnovan za samostojno ali večplastno nošenje, zaradi česar je kolekcija polna kompletov in njihovih različic.

Bombažno srajco in kratke hlače s keramično-limoninim vzorcem za dnevno varianto lahko kombinirate s prešito jakno in dolgimi hlačami enakega vzorca, za nekoliko hladnejše večere. Dolga, kvačkana in barvita ali mini frotirna obleka v limonastem odtenku je idealna za na plažo v kombinaciji s kopalkami iz iste kolekcije.

Bistvo te čudovite kolekcije je eden od dveh šalov, ki sta skupaj z rumeno kapo ali sončnimi očali nepogrešljiv detajl za popoln italijanski outfit.

Kolekcija vključuje modele #EcoAware iz ekološko certificiranih materialov, kot so organski bombaž, Lenzing™ EcoVeroTM viskoza, recikliran poliester in poliamid, modni dodatki, kot so šali in sončna očala, pa so narejeni iz recikliranih materialov.

Kolekcija Limoni Dolci je že na voljo v trgovinah in na spletni strani Reserved.

Fotografije: Sonia Szóstak; stiliranje: Karla Gruszecka; model: Ben Massarenti

Najbolj brano