TO je najbolj simpatična modna zgodba leta! (brez heca!)

Pripravite kokice, zvrnite naslonjače in uživajte!

TO je najbolj simpatična modna zgodba leta! (brez heca!) - Foto: Urša Premik

Energična voditeljica in modna poznavalka Manja Stević zadnje mesece uživa v najlepšem obdobju svojega življenja. In kot velika ljubiteljica mode, se tudi v nosečnosti ni mogla upreti prav posebni obleki. "Zdi se mi zelo lepo, da se v tem prelepem obdobju pocrkjamo s posebnim kosom oblačila, ki ga bomo lahko nosile tudi pozneje kot ponosne mamice," pravi Manja. 

1. Kako kombinirate svoja oblačila med nosečnostjo? Ste si nakupili veliko novih stvari?

Ko sem izvedela za nosečnost, sem bila presrečna in sem komaj čakala, da se mi bo poznal treušček. In res, poznal se mi je že pri dveh mesecih. Ker je bilo poletje, sem si kot prvi kos kupila kopalke. Nato sem šla takoj v lov za oblekicami, a sem ugotovila, da imamo pri nas bolj slabo izbiro. Všeč mi je, da so zdaj moderne 'oversized' stvari, ki so mi tudi zelo ljube, saj jih lahko res dobro kombiniram. Ker je zima, sem si kupila lep 'oversized' plašč, ki ga bom seveda še lahko nosila. Sicer pa sem si privoščila bolj malo stvari. Obožujem kose, ki jih lahko večkrat oblečem, prav tako si rada omislim kakovostna oblačila, saj se zagovornica trajnostne mode.

2. Katera oblačila pa ste težko našli?

Zagotovo lahko rečem, da hlačne nogavice, saj si želim nositi obleke, ki poudarijo moj trebušček. Prav tako sem imela velike težave pri nakupu nedrčkov. Na srečo sem nato našla dva zelo lepa Liscina. In kavbojke! Če želiš biti med nosečnostjo modna, moderna, si seveda želiš tudi lepe kavbojke. Saj te se že dobijo, vendar težje lepe. Zagotovo bi na spletnih trgovinah našla veliko lepih stvari, vendar sem se odločila, da med nosečnostjo ne bom preveč kupovala, predvsem pa bom izbirala stvari, ki jih bom lahko nosila tudi pozneje. Ena izmed takšnih je bila recimo zimska prešita bunda z vstavkom za nosečnice, ki je pozneje snemljiv. Našla sem jo na www.mommylike.com slovenske oblikovalke Maje Drljepan Badovinac in res mi lepo služi.

3. Nam lahko zaupate kakšen nasvet, po katerem vas lahko nosečnice posnemajo?

Za tisti posebni kos, ki si ga boste privoščili, svetujem, da obiščete naše oblikovalce, ki imajo prečudovite stvari. Med nosečnostjo mi je lepo, da se nosijo barve, tudi zato sem izbrala letos plašč rdeče barve. Če le zmorete, nosite čevlje z višjim podplatom. Zelo hvaležne so tudi črte in črno-bela kombinacija, ki jo imam tudi sama zelo rada. V srajci boste tudi videti čudovito, oblečete pa jo lahko na kavbojke. Prav tako lahko s puloverjem z elastiko poudarite svoj trebušček, jaz jih kupujem kar na moškem oddelku, najmanjše velikosti. Če imate težave s težo in težko zapnete plašč, si lahko pomagate z dolgim šalom, ki lepo pade ob trebuščku. Tudi z dodatki se lahko poigrate. Tanki šali, ki jih zavežete v pentljo, ali čevlji s pentljo bodo poskrbeli, da boste ljubke. Svetujem, da poudarite svojo postavo, bodite ponosne nanjo. 

Za revijo Story napisala Ilona Penzeš

Kreativni vodja in stiliranje Petra Rozman

Fotografije Urša Premik

Ličenje Tjaša ZAložnik

Pričeska Špela Penko za Mič Styling

Lokacija in zahvala za gostoljubnost Trgovina Party Shop, Kolosej

Preberite še: Manca Košir je najbolj modna babica pri nas! (modna zgodba)

Priporočamo tudi: Ta iskrena izpoved Manje Stević (Plešnar) o težavah z zanositvijo, se bo dotaknila vaših src!

Najbolj brano