Modna urednica Elle je z nami delila svoj nakupovalni modni seznam za Večerne nakupe v Nami

»Ko modni stilisti kupujemo oblačila zase, moramo biti vedno korak pred aktualnim modnim časom. V času Naminih večernih nakupov s super popusti se je na mojem modnem seznamu tako znašlo kar nekaj nepogrešljivih kosov,« pravi Petra Windschnurer.

Promocijsko sporočilo, 18. 5. 2022
Modna urednica Elle je z nami delila svoj nakupovalni modni seznam za Večerne nakupe v Nami - Foto: Nama, PROFIMEDIA

1 OBLEKA S CVETLIČNIM POTISKOM

Vedno aktualna v času poletja je odlično nadomestilo za malo črno obleko, če poleti niste ljubiteljica črne barve.

Obleka The Abito, 207 €

2 ČRTAST PLETEN PULOVER

Najbolj vroča črtasta pletenina ta hip je večen modni kos, ki ga bom lahko nosila danes, jutri in pojutrišnjem.

Pulover Benetton 59,95 €

3 BELA SRAJCA

Bela srajca je še en večen modni kos, ki vam pomaga iz zagate, ko ne veste, kaj obleči. Skupaj z džinsom je popolna kombinacija v družbi trenča in belih superg. Naj vam prišepnem – čipke bodo prihajajočo zimo zelo modne.

Bluza z dolgimi rokavi s.Oliver Black Label, 89,99 €

4 HLAČE

Ko najdete hlače popolnega kroja in se vam prilegajo kot ulite, vedno kupite še ene za rezervo. Pravilo, ki ga upoštevam že leta, mi omogoča, da imam v omari vedno vrhunske hlače ne glede na sezono. Na razprodajah se vam splača kupiti hlače boljšega materiala, ki vam omogoča, da so te videti popolne tudi po pranju v domačem pralnem stroju.

Dolge hlače Ted Baker, 190 €

5 BELE SUPERGE

Saj veste, kako je z belimi supergami. Videti so odlično, ko so res bele in neponošene. Prav zato se te vedno znajdejo na mojem seznamu v času popustov.

Superge Copenhagen, 169,90 €

6 POLETNE SANDALE Z RAVNO PETO

Z barvami sandal je nekako tako kot z barvami majic. Doma imam črne, rjave in rdeče. Že lani sem na razprodajah zamudila bele. Letos jih ne bom.

Sandale Tosca Blu studio, 106,50 €

7 PERILO

Vedno sem v iskanju popolnega gladkega kožnega modrčka brez opore, ki je najboljša izbira, če nosite oprijeta, polprosojna ali bela oblačila.

Modrček Lisca, 29,90 €

Vabljene tudi ve na brezskrbne in prijetne Namine večerne nakupe, kjer lahko kupujete kot prava modna poznavalka!

Vse imetnice Namine kartice zvestobe, kartice Baby Center in Diners Club kartice boste lahko 19. 5. 2022 med 9. in 24. uro v veleblagovnici koristile ekskluzivne popuste.

Popusti bodo veljali ves dan v vseh nadstropjih veleblagovnice Nama. Čaka pa vas še vrsta drugih presenečenj, ugodnosti in promocij.

Za več informacij pobrskajte TUKAJ

 

Najbolj brano