FOTO: Mednarodni premium teden mode v Ljubljani je odprt! (Dogajanje prvega dne)

Ljubljana se je z otvoritvijo četrte edicije prestižnega tedna mode v Ljubljani močno približala zgledom drugih evropskih prestolnic.

Moda, 5. 4. 2017
FOTO: Mednarodni premium teden mode v Ljubljani je odprt! (Dogajanje prvega dne) - Foto: Promocijsko gradivo

Vrhunsko modno doživetje, polne tribune, mednarodna zasedba, visoki gostje in modne revije sprejete s ovacijami občinstva so pojmi, s katerimi se povezuje mednarodni premium teden mode v Ljubljani.

Peter Movrin, IVANMAN in Natasa Persuh so s svojimi kreacijami razvneli občinstvo in potrdili svoj modni primat. S tem pa tudi zastavili smer aprilske edicije licenčnega tedna mode prestižne avtomobilske znamke.

Danes, 5. aprila bodo na sporedu Young @ Squat, Julija Kaja Hrovat, Milica Vukadinović, SUSNYARA, Draž, SOFIA NOGARD, Attelier Terra Urbana, AKULTURA.

Neprecenljivo modno doživetje pa je zagotovo tudi dogodek, ki se je v spomin utrnil nagrajenki Mastercardovi nagradne igre, ki je potekala v blagovnici Maxi ter izbranih prodajalnah Moodiana. 

Zmagovalka je otrvoritveni večer doživela v izjemni družbi umetnikov ličenja MUD, stilistov Mare dresura frizure, neprecenljivi občutek pa je pričal stajling blagovne znamke CLICHÉ ter usnjena torba ikone slovenskega modnega oblikovanja Marjete Grošelj. Gospa Martina Filej si je iz prve vrste ogladala vse tri modne revije, se srečala z modnimi kreatorji in izkusila udobje ter prestiž avtomobilov Mercedes-Benz.

Preberite še: 3 načini, kako 'nositi' pomlad in poletje 2017

Priporočamo tudi: 10 modnih kosov za pomladne stilistične prijeme

Najbolj brano