Mastercard te pelje na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana!

Proslavljamo modo, dizajn in lepoto! Dvakrat letno se v Cankarjevem domu razgrne podij, na katerem se predstavijo najprodornejši modni oblikovalci iz Slovenije in regije. Tokrat ti Mastercard omogoča, da v soju žarometov zasiješ tudi ti in tako ustvariš svoje neprecenljive modne spomine. Sodeluj v nagradni igri in se v stilski preobrazi z modnimi navdihi spogleduj iz prve vrste!

Promocijsko sporočilo, 19. 9. 2016
Mastercard te pelje na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana! - Foto: Iztok Kurnik

Moda nas navdušuje že od nekdaj in čas, ko se predstavijo najnovejše ideje domačih in tujih oblikovalcev, je vsekakor nekaj nepozabnega. Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana, ki bo med 22. in 24. oktobrom v Cankarjevem domu v Ljubljani, je zagotovo modni dogodek leta, Mastercard pa bo tokrat srečni nagrajenki ali nagrajencu omogočil res nepozabno doživetje.

  
Backstage na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana.

Mastercard razvaja ljubitelje mode

Strokovnjaki za styling z oblačili, frizuro in ličenjem bodo poskrbeli za navdihujoč videz, dopolnjen z oblačili XYZ Premium Fashion Store, do lokacije dogodka pa bodo srečnico ali srečneža odpeljali v prestižnem vozilu, nagrada pa seveda vključuje tudi sedež v prvi vrsti na enem izmed večerov, kasneje pa tudi srečanje z ustvarjalci prestavljenih modnih kreacij.

  

Modna revija na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana.

Kako do nagrade? Oddaj svoj letak!

V nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje #MBFWLJ Mastercard podarja eno nepozabno modno izkušnjo in pet predplačniških brezstičnih kartic Mastercard z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov. Sodeluješ tako, da izpolniš nagradni letak v trgovini XYZ Premium Fashion Store v nakupovalnem centru Citypark do 9. oktobra 2016.

Mastercard

Proslavljaj modo, dizajn in lepoto z Mastercardom! Preberi več o Mastercard in Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana. Nagradno igro pa spremljaj na Facebook strani Elle Slovenija.

Najbolj brano