MARINA YACHTING Pomlad in poletje 2013

Barvne pripovedi. Mornarska eleganca tokrat raziskuje barve. Poletje gradijo subtilni, a dovršeni detajli ter preplet bele in modre, ki ju pretrgajo odtenki navtičnih signalov.

Promocijsko sporočilo, 10. 4. 2013
MARINA YACHTING Pomlad in poletje 2013

Linija ARCHIVIO

Kolekcija za 2013 potuje od Saint-Tropeza pa vse do Positana, gradijo jo svetleči premazi in povoščen bombaž. Že tradicionalni Marinini modri zaključki se tokrat družijo z rumenimi robovi, za katere so oblikovalci našli navdih v barvi rumenih boj. Namesto trenčkotov tokrat predstavijo pelerino, ki razsvetli dan z živahno rumeno in se zvečer ogrne v strogo modrino. Marsovčki tokrat nekoliko bolj oprimejo in poudarijo silhueto s pasnim vstavkom na hrbtnem delu. Mornarske črte, pentlje in trakovi se zapletajo v mornarske vozle, ladijske izreze pa zaključujejo zlati gumbi.

Linija MACROLOGO

Šantung svila s svetlečimi učinki je ujeta v mavrične odtenke, od barve glicinije in rdeče geranije do vijoličastih odtenkov na cvetočem vrtu in naprej. Športni pristop Marinine ženske temelji na urbani dinamiki in je obarvan z jadralnimi detajli. Na bomberjih, parkah, vročih hlačkah in majicah iz pletenin domujejo barvni bloki.

Linija BANCHINA

Srce stila Marine Yachting: bombažni všitki v barvi zlata, pletenice, lureks niti, ki poudarjajo okrasne šive, in gumbi s simbolom sider, ki dopolnijo epolete. Ključna tkanina je krep, kot na primer na črtastem vintidž suknjiču, na lahkotnih safari srajcah s tričetrtinskimi rokavi, spranih satiniranih motorističnih jaknah z glomaznimi zlatimi zadrgami, vojaško navdihnjenih, vendar čutnih krilih, narejenih iz raztegljivega gabardena, kratkih hlačkah in cigaretnih hlačah. Mornarski emblemi krasijo žakarske tkanine majic, pletenin in oblek.

Linija BLU

Lahkotne prešite jakne in oblekice iz pletiv krasijo gumbi, črte, močni potiski sider, verig in vrvi, vezenje in okrasne čipke. Gorčica, zlato, bron, zemlja, tobak in pesek spremljajo svetlo modrino morja.

Linija MARE

Vroče hlačke, srajčne tunike, namenjene plaži, obleke iz lahkotnih pletenin, zlati potiski, slamnati klobuki, svileni šali, velike torbe za na plažo, sandale in cokle. Črte in pike različnih velikosti, posute po dolgih oblekah, nadgradijo lan in prosojne tkanine.

Najbolj brano