Maja Lazar: stilistka iz zakulisja revije Dolce&Gabbana

Vrhunska modna stilistka Maja Lazar, ki že leta skrbi za številne slovenske medijske obraze, ima v januarskih dneh polne roke dela.

Moda, 25. 1. 2018
Maja Lazar: stilistka iz zakulisja revije Dolce&Gabbana - Foto: helena Kermelj

Že leta je namreč nepogrešljiv obraz v zaodrju svetovnih modnih revij. Tako je bila tudi letos med elitnimi izbranci, ki so na tednu moške mode v Milanu s svojim modnim znanjem pomagali v zaodrju modnih revij.

"Teden moške mode v Milanu je zame zelo deloven. Moram poudariti, da sem letos delala na glavni reviji Dolce&Gabbana, kjer so bili med manekeni sami svetovno znani obrazi. Nogometaš Juventusa Paulo Dydbala, sin raperja Puff Daddyja ter dosti mladih fantov, ki jih imenujemo Millenius, saj so otroci Instagrama in se ponašajo z vrtoglavimi številkami sledilcev.

V stilu več sledilcev imaš, bolj si zanimiv! To je v zadnjih dveh letih marketinška strategija modnega imperija D&G, ki ji zvesto sledijo milijoni ljubiteljev prestižne modne znamke," je novinarku revije Nova povedala Maja in dodala, da je bila letos nad revijo še posebej presenečena.

"Presenečena sem bila nas Stefanom in Dolcem Gabbano, saj sta bila zelo dostopna, če primerjamo situacijo pred nekaj leti, ko sta veljala za zelo nedostopna," je povedala.

Njeno delo je zelo odgovorno

Maja je novinarju revije Nova razkrila, da se je med delom zavedala, kakšna čast jo je deletela, da lahko prispeva svoj del v mozaik svetovne mode. 

"Dober občutek je, ko pred stavbo čakajo oboževalke vseh teh mladih fantov. Jaz pa z njimi na čisto sproščeno, kot bi se poznali že več let. Celo na zabavi po sami reviji smo se skupno smejali, ali jih bom tudi postavila v vrsto, saj sem bila na glavni reviji D&G odgovorna za vrstni red izhoda modelov, kjer mora vse potekati do zadnje sekunde natančno," je še pojasnila.

Za revijo Nova je prispevek napisal Alojz Petrovčič

Preberite še: MAC bo ZELO spremenil svoje čopiče! (in razdvojil lepotno javnost)

Priporočamo tudi: BALENCIAGA je na NET-A-PORTER predstavila ekskluzivno kolekcijo (in TO so njeni veliki aduti)

Najbolj brano