Legendarna obutev Crocs iz udobja vedno bolj prodira v svet mode!

Crocs, največji ponudnik inovativne in udobne obutve za prosti čas na svetu, nam je še pred poletjem pričaral barvit in moden skok v vroče mesece. Na predstavitvi nove poletne kolekcije so številni modeli prepričali tudi Elle.

Moda, 8. 6. 2017
Legendarna obutev Crocs iz udobja vedno bolj prodira v svet mode! - Foto: Luna \TBWA

Predstavitev nove poletke Crocs kolekcije je potekala v ljubljanski restavraciji DiVino, ki se je za ta dan prelevila kar v poletno plažo.

Najnovejšo kolekcijo sta s podiranjem stereotipov domisleno predstavila Tara Zupančič ter Klemen Praprotnik, predstavnik podjetja Intersocks, ki je distributer za blagovno znamko Crocs za celo Evropo.

Vse o Crocsovi zgodbi o uspehu in o tem, da se v Sloveniji proda največ Crocs obutve v Evropi, je na dogodku razkril Klemen Praprotnik, predstavnik podjetja Intersocs:

»Crocsi že dolgo niso več samo obutev za prosti čas, saj je raznolikost modelov v novi kolekciji izjemno široka in sledi zadnjim svetovnim modnim smernicam. Znan modni oblikovalec Christopher Kane je namreč že tretjič v svoji modni reviji obul modele v Crocse, o njih pa pišejo mnogi priznani modni mediji po svetu."

Crocs

"Letos pa je tudi z novo kampanjo 'Come as you are' Crocs ambasadorka postala priljubljena igralka Drew Barrymore, ki v kampanji nosi glavni model nove kolekcije, trendi Isabella sandal. Crocsi so idealni za vso družino, najbolj pa jih odlikuje tudi izjemna kakovost, saj so narejeni iz posebnega Croslite materiala, ki poskrbi za mehko udobje in tudi popolno higieno ter trajnost."

Crocs

Predstavniki medijev, blogerji in poslovni partnerji iz cele regije smo bili navdušeni nad raznoliko Crocs ponudbo, ki je prevzela cel svet in slovi po edinstvenem materialu - Croslite.

Gostje smo se prepustili zgodbi nove kolekcije in se zabavali ob ritmih DJ-ja in mojstrskemu šovu barmana. Za vrhunsko Crocsastično poletno zabavo pa je poskrbel tudi foto kotiček, ki je z zabavnimi ozadji ter poletnimi pripomočki pričaral nepozabne poletne trenutke.

Crocs

Fotografije: Luna \TWBA

Najbolj brano