3 načini, kako 'nositi' pomlad in poletje 2017

Naj vas navdihnejo novi stilistični prijemi, ki bodo modne trende okronali tako, da boste zagotovo vedeli, kako 'nositi' pomlad in poletje 2017.

Moda, 30. 3. 2017

Pomlad 2017

1. Dolgo čez kratko

S trenčem navdihnjene jakne, razpete obleke in podaljšane srajce nosite čez kratka oblačila. Zaželeno je dramatično kombiniranje vzorcev in tkanin. Pri izbiri krojev naj bo vodilo podaljšana vitka silhueta, odvečno dramatiziranje z volumni tokrat puščamo ob strani. Skoraj nujno potreben je pas, ki vsa oblačila poveže v eno zgodbo. Zraven sodijo čevlji težke kategorije (pohodni ali gležnjarji), ki okrepijo značaj zračnih tkanin.

Marc Jacobs

2. Poudarjen pas

Plapolajoče hlačnice in mehka tkanina hlačnega kostima ob sebi potrebujejo resnega partnerja, ki bo poskrbel za nov, ukročeno seksi videz. Prepasajte se, in to večkrat. Pas naj bo širok in nameščen skoraj pod prsmi, medtem ko hlačnice na dolžini zategnite s pasovi sandal, pa čeprav ne boste kolesarili.

Balmain

3. Narobe je prav

Lani smo na dan privlekle spodnje majice in jih oblekle kar čez običajne T-majice, letos bomo enako storile s spodnjim perilom, natančneje z modrčkom. Ta sicer ne bo videti kot običajen modrček, veliko bolj bo spominjal na skrajšan top ali boudoirsko mojstrovino, ki bo dominantno sedla tudi na tiste najbolj pisane majice, srajce in pletenine.

Kenzo

Preberite še: Do aprilske edicije Fashion Weeka v Ljubljani še manj kot teden dni! (PROGRAM)

Najbolj brano