Izkoristite finalne poletne popuste v trgovinah XYZ - tudi na kosih, ki vam bodo služili v hladnejših dneh!

Jesen trka na vrata in kmalu se bomo, napojeni s poletnimi doživetji in toplimi spomini, vrnili v poznan vsakdanjik. Prav je, da si ga primerno popestrimo – tudi z izbrano garderobo. Vendarle je to prva prava post-koronska modna sezona, ki narekuje precej bolj sproščene trende. V trgovinah XYZ boste z izjemnimi, kar 50 % popusti na izbrane kose, dobili vse, kar potrebujete za modno izpopolnjen korak proti novim izzivom.

Promocijsko sporočilo, 18. 8. 2022
Izkoristite finalne poletne popuste v trgovinah XYZ - tudi na kosih, ki vam bodo služili v hladnejših dneh! - Foto: Sportina

Športna eleganca za vsak dan

Impresivno dodelane trenirke prestižnih modnih znamk ostajajo esencialni kos 'street fashion' trenda, ki je tudi za prihajajočo sezono obvezen del vsakdanje garderobe. Prve modne revije za sezono 2022/2023 namreč narekujejo vračanje k sproščenosti, kot smo jo poznali na začetku tisočletja, k uživanju, radosti do življenja in temu primernih oblačilih. Elegantna trenirka Armani Exchange bo kos, ki brez težav izpopolni vaš stajling za druženje s prijateljicami, sprehod po mestu ali bolj rekreativne trenutke.

XYZ

V korak s trendi

Lični beli športni copati z minimalističnimi detajli odlično dopolnijo praktično vsak modni izbor, od bolj 'casual' videza do elegantnejših izborov, ki le potrebujejo malce športnega pridiha. Pestra izbira nudi tudi zelo drzne variacije, lahko pa stavite na bolj klasičen model, kot se ponuja pod znamko DSQUARED2.

XYZ

Prehod z modnim navdihom

Ko ni več tako zelo toplo, pa tudi ne še tako zelo hladno. Prehodno obdobje skriva nešteto toplotnih nians, ki dovoljujejo malce več eksperimentiranja – a nikoli za ceno udobja. V kontrastni estetiki obleke Michael Kors se skriva športni duh, prepleten s sproščeno eleganco, ki pa obenem ne skriva ljubezni do visoke mode.

XYZ

Rokerski pridih

Pozabimo na pretiravanje in kič, stavimo na preverjeno in utečeno. Modni teden v New Yorku je opomnil, da se v rokerskem svetu vedno skriva prefinjena drznost. Usnjene jakne se vračajo – ali pa morda kar ostajajo – kot izpopolnitev osebnega sloga v hladnejših dneh. Tudi zato, ker usnjena jakna vedno omogoča kopico kombinacij. Dober izbor je enostavna, a igrivo dodelana usnjena jakna Karl Lagerfeld.

XYZ

Finalni poletni popusti, ki prinašajo kar 50% znižanja na označene izdelke, vas čakajo v trgovinah XYZ, SPORTINA, SUPERDRY in ARMANI EXCHANGE, pa tudi na spletu v shop.xyz.fashion in shop.sportina.fashion.

XYZ

Najbolj brano