Izbrale smo te čudovite kombinacije za letošnje poletje (sproščeno, poslovno in večerno)

Komaj smo dočakale to poletje, zato se mu zdaj priklonimo z najbolj čudovitimi videzi. Z vami delimo navdihe za sproščen, poslovni in večerni videz, ki to poletje dvigajo na višjo raven. Oblačila smo poiskale v Sportini.

Promocijsko sporočilo, 10. 6. 2021
Izbrale smo te čudovite kombinacije za letošnje poletje (sproščeno, poslovno in večerno) - Foto: PROFIMEDIA, PROMO, Sportina, Aleksandra Saša Prelesnik

Sproščeno za poletni dan

Temu poletju dodajte kar največ vročine z najbolj ognjeno barvo, rdečo. Niso vsi odtenki intenzivni in ne dvigajo vsi temperature, zato izbirajte tiste, ki bodo resnično zažigali tako na ulici kot na plaži. Za protiutež tej barvni eksploziji dodajte slamnate modne dodatke, ki bodo videzu vdihnili nekaj poletne ležernosti. 

Poletne obleke so obvezne vsako poletje in letošnje ni izjema. Priporočamo cvetlični vzorec, ki deluje nežno in poletno romantično. Izbirajte med pastelnimi odtenki in odtenki morja. V taki obleki se boste počutili udobno, svobodno in obenem nadvse ženstveno. 

Poslovno poletje

Bela od glave do peta vročim dnem vedno doda tisto pravo noto elegance. Če jo boste kombinirali s suknjičem, pa bo dobila novo stilsko dimenzijo. Iz elegantne romantike bo videz prelevila v poslovni slog. Belo najlepše združite z mornarskim vzorcem ali pustite, da v celoti zavzame vaš modni položaj.

 

Za poslovni videz je idealna tudi črno-bela kombinacija, za modne dodatke pa izberite na primer rjavo ali kameljo, ki bo preverjeno eleganco popestrila in jo približala poletju. 

 

Za večerna razvajanja

Zvečer bo poletju na dušo najbolj primerno pihala obleka. Lahko je krajša, daljša, dolga, z vzorcem ali brez, naj bo le čim bolj prilegajoča se vašemu telesu. To ne pomeni, da mora biti obleka oprijetega kroja, temveč naj se njen kroj kot po meri ujema z vašimi proporci in oblinami. Le tako se boste počutili kot prava kraljica poletne noči.

Zelo zaželene so letos ponovno plisirane obleke, ki dajejo vtis lahkotnosti, medtem ko med hojo plapolajo ob vašem telesu, prav tako pa nikakor ne boste zgrešili s črtami – širokimi, ozkimi, enobarvnimi, pisanimi, ravnimi, ukrivljenimi ... črte so spet (ali še vedno) velik poletni hit.

Vsa oblačila najdete TU.

Vrhunska moda in najbolj znane svetovne blagovne znamke, ki jih zastopa Sportina Group, so zdaj na voljo tudi v največji integrirani spletni in TV trgovini Shoppster.
Integrirana spletna in TV-platforma Shoppster bo tako prek svoje spletne platforme uporabnikom ponudila znane in priljubljene blagovne znamke, kot so Armani Exchange, Antony Morato, Fracomina, Superdry, Silvian Heach, Morgan, Marx, Only, Vero Moda, Tom Taylor in Jack & Jones.

Sportina Group in Shoppster verjameta, da bo njuno partnerstvo v veliko korist kupcem, ki bodo lahko na preprost in hiter način dostopali do najsodobnejše in najkakovostnejše garderobe, in to v najkrajšem možnem roku, brez odhoda v trgovino.

Najbolj brano