Iščemo Junior manekenke in manekene

Na avdicijo za Junior Festival 2016 se lahko prijavijo otroci in mladostniki, stari od 4 do 14 let. Predstavljali bodo odlične modne znamke in se pri tem imenitno zabavali. 

Moda, 7. 3. 2016
Iščemo Junior manekenke in manekene - Foto: Junior Festival

Že drugo leto zapored se bo spomladi v organizaciji medijske hiše Adriamedia odvil veliki dogodek za najmlajše, ki bo potekal 2. aprila na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Junior Festival 2016 tudi tokrat išče fante in dekleta, stare od 4 do 14 let

Če poznate kakšno živahno, samosvojo in iskrivno osebo oziroma osebico, ki je hkrati navdušena za modo, jo pozovi, da se nam pridruži na avdicijah za ta veliki spomladanski dogodek. Medijska hiša Adriamedia že drugo leto zapored namreč organizira Junior Festival, ki bo tokrat potekal 2. aprila na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Utrinek iz lanske modne revije C&A

Utrinek iz lanske modne revije C&A, sodelovale pa so tudi številne druge odmevne znamke za otroke in mladostnike.

Tiste, z željo po nastopu na modni reviji dogodka in po preizkušnji v vlogi manekena oziroma manekenke vabimo, da se udeležijo avdicij - v organizaciji z Mercator centri po vsej Sloveniji jih pripravljamo v dveh različnih sklopih, za popestritev pa bodo poskrbela znana imena za žirantsko mizo. Bodočim kandidatkam in kandidatom se bodo tako pridružile pevka Katarina Mala, plesalka Azra Selimanovič in nekdanje sanjsko dekle Miša Margan. Se vidimo!

Avdicije bodo v Ljubljani, 18. marca ob 15. uri in 19. marca ob 10. uri, v Mariboru pa 20. marca ob 10. uri.

Več o dogodku in avdicijah najdete na tej povezavi, kjer boste našli tudi foto- in videoutrinke iz lanskega, izjemno odmevnega Junior Festivala.

Junior Festival

Najbolj brano