H&M Studio za jesen in zimo 2016/2017 odraža žensko moč

Ta teden je H&M predstavil ključno sezonsko kolekcijo H&M Studio za prihodnjo jesen in zimo. Kolekcija, ki ima svojo lastno oblikovalsko ekipo, odraža žensko moč in individualnost. Oglejte si utrinke s predstavitve. 

Moda, 4. 3. 2016
Slika 1/12

H&M

Emma Roberts, Ciara and Kate Mara so bile ta teden gostje predstave H&M Studio AW16, ki se je dogajala pod obokanim stropom zgodovinske borze Bourse de Commerce v Parizu, kjer so bile navdih močne ženske in lepota neodvisnih umov.

Manekenke, kot so Amber Valletta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen, Ashley Graham, Soo Joo Park in Hari Nef , so se pojavile v oblačilih, ki so izražala individualnost ženske in raznolikost ženskega značaja. Sprehodile so se po posebej zasnovani stezi, ki je imela čistost in čarobnost zamrzlega jezera in je odražala vpliv narave na kolekcijo.

Celotni poudarek je bil na kolekciji, ki kombinira izrazito krojenje s švedsko zapuščino in spretnostjo ročne izdelave. Vidno je bilo sveže zanimanje za ženstveno silhueto, kjer je poudarek na ramenih in pasu, kanček dramatičnosti pa so dodali klobuki kravjih pastirjev in kavbojski škornji.

„Ta kolekcija poudarja moč in lepoto žensk ter način izražanja te moči s pomočjo našega sloga. Všeč mi je kontrast izrazitega krojenja in ročno izdelanih detajlov iz švedske dediščine in folklore," pravi Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri H&M-u.

Nicolas Godin iz dueta Air, je posebej za predstavo produciral glasbo z naslovom ''Mistery Lake'', zbor pa je s petjem v živo stopnjeval razpoloženje. Predstave, ki je potekala med Pariškim tednom mode, se je udeležilo 600 urednikov in gostov z vsega sveta, globalna publika pa je predstavo spremljala na studio.hm.com.

H&M Studio je ključna sezonska kolekcija pri H&M-u, ki ima svojo lastno oblikovalsko ekipo. Ta omejena kolekcija bo od 8. septembra na voljo v 200 prodajalnah in na spletu.

Najbolj brano