Gucci Dionysus: Ženske torbice, ki so pretresle modni svet

So torbice in so torbice, ki pretresejo modni svet. Ni rame modne blogerke na Instagramu, ki je ne bi krasila torbica Gucci Dionysus.

Moda, 13. 7. 2016

Gucci Dionysus

Grška mitologija

Čeprav so torbice Gucci v kombinaciji finih materialov in kakovostne izdelave prelepe, je zanimiv tudi navdih njihovega ustvarjalca. Glava tigra v središču vsake torbice dolguje svoj obstoj mitu o Zevsovem sinu, bogu Dionizu, ki naj bi na tigrovem hrbtu prečkal reko Tigris.

Grška mitologija
(@negin_mirsalegi)

Grška mitologija
(@negin_mirsalegi)

Pomladna različica

Mogoče se vam vpadljiva kombinacija zdi prezahtevna za vašo garderobo, modne blogerke pa prisegajo na torbico iz rdečega usnja z nežno rožnatimi češnjevimi cvetovi. Recept za kombiniranje: združite cvetlični vzorec torbice s karirastim plaščem in glejte, kako se rojeva čarovnija.

Pomladna raličica
(@camillecharriere)

Pomladna različica
(@camillecharriere)

Diskretna logomanija

Nenapisano pravilo, da je vsaka torbica videti bolje v miniaturni različici, ni obšlo niti najbolj zaželene torbice te sezone, ki jo je ustvaril oblikovalec Alessandro Michele. Najbolj priljubljena različica pa je srednja velikost v kombinaciji bež semiša in impregniranega platna z monogramom Gucci.

Diskretna logomanija
(@5inchandup)

Diskretna logomanija
(@ninasuess)

Preberite še: Intervju: Blanka Slak Rupnik - mnogo žensk je navdušila nad nošenjem turbana in Jane Birkin: "Vedno nosim cekarje, ker nikakor ne morem najti dovolj velike torbice ..."

Najbolj brano