Gigi Hadid zadela v polno z zaglajenimi lasmi in šminko v barvi burgundca

Namesto priljubljenega nude načina ličenja ali mat ustnic v živi barvi je Gigi Hadid pred časom presenetila z nekoliko drugačnim videzom. Zadela je v polno z zaglajenimi lasmi in šminko v barvi burgundca.

Moda, 20. 6. 2016
Gigi Hadid zadela v polno z zaglajenimi lasmi in šminko v barvi burgundca - Foto: Instagram

Se sprašujete, kako doseči tako sijajen videz?

Prelivajoči se ombre učinek na ustnicah dobimo s kombiniranjem dveh različnih odtenkov rdečila za ustnice. Najprej na celotno površino nanesemo šminko v barvi burgundca, nato pa nanesemo tanjši sloj svetlejšega odtenka na sredino ustnic. Namesto svetle šminke lahko uporabite tudi senčilo za oči kožnih barv in ga s prstom natapkate na osrednji del ustnic.

Oči naličite diskretno

Ker je poudarek na ustnicah, naj bodo oči naličene čim bolj diskretno. Gigi je izbrala kombinacijo senčil v rdečih in kožnih odtenkih, ki dodatno odpirajo oči. Trenutek slave pa si zagotovo zaslužijo tudi trepalnice. Se strinjate?

Osvetlite obraz

Poudarjeno osvetljevanje obraza lahko dosežemo z nanosom svetlega dela kompleta za konturiranje Maybelline Master Sculp z delci, ki nežno odbijajo svetlobo.

Zaglajeni lasje?

Gladko počesane lase, kot jih nosi Gigi Hadid, lahko v tej sezoni pogosto zasledimo na zvezdnicah. Spodaj lahko preverite, kako jih nosi Natasha Poly.


Preberite še: Si za rdečo? in 4 koraki do polnejših ustnic

Najbolj brano