Javnost Gigi Hadid označila za presuho, njen odgovor pa vas bo ŠOKIRAL! (Bravo, punca!)

Popolnoma jo podpiramo. 

Moda, 14. 2. 2018
Javnost Gigi Hadid označila za presuho, njen odgovor pa vas bo ŠOKIRAL! (Bravo, punca!) - Foto: Profimedia

Gigi se je prek Twitterja odzvala na kritike, da je vedno bolj suha. To naj bi se zgodilo zaradi zdravljenja za Hasmihotovim trioditisom, eno izmed avtoimunskih oblik bolezni ščitnice. 

"Vsi, ki si tako zelo prizadevate, da bi ugotovili, zakaj se moje telo spreminja, verjetno ne veste, kako sem začela svojo kariero. Pri 17 letih sem bila diagnosticirana s Hasmihtonovim trioditisom. Tisti, ki ste me takrat označili za predebelo, ste v resnici videli vnetje in zastajanje vode v mojem telesu ."

"V zadnjih letih so mi zdravila močno pomagala pri premagovanju simptomov, med drugim tudi ekstremno utrujenost, težave z metabolizmom in zadrževanju telesne temperature. Bila sem tudi del medicinskega preizkusa, ki mi je pomagal pri uravnovešanju ščitnice."

"Čeprav stres in nenehna potovanja vplivajo moje počutje, sem vedno jedla enako. Moje telo pa se sedaj na to odziva drugače. Mogoče sem za vas presuha - iskreno, nočem biti tako suha - a počutim se bolje in bolj zdravo."

"Še vedno se učim in skupaj s svojim telesom rastem, tako kot vsi ostali," je zaključila.

Prav tako, je izrazila ogorčenje nad tem, da se isti ljudje, ki so jo še pred kratkim kritizirali, da je predebela, ponovno spravljajo nanjo.

Vir: Bbc.com

Fotografije:

Preberite še: KONČNO je nekdo našel način, kako se znebiti razcepljenih konic in NE izgubiti dolžine!

Priporočamo tudi: Alenka Košir: "Mamice danes vsem preveč strežemo" (+ nasveti, kako ji uspe)

Najbolj brano