FOTO: Zmagoviti zaključek premium tedna mode v Ljubljani

Mednarodni premium teden mode v Ljubljani je ob velikem navdušenju gostov nad prizoriščem v treh dneh polnih vsebine ter novih trendov modnega oblikovanja v minulem tednu prikazal, da je Ljubljana vsekakor na pravi poti.

Moda, 10. 4. 2017
FOTO: Zmagoviti zaključek premium tedna mode v Ljubljani - Foto: Prom

18 modnih revij kreatorjev iz celotne regije, okrogla miza z uredniki uglednih evropskih medijev, specializiranih za modo in življenjski slog ter premierni nastop Julije Kaje Hrovat so gradniki, na katerih je ustvarjalna ekipa pod vodstvom Saša Radovića ter agencije Pristop zgradila četrto edicijo licenčnega tedna mode.

V treh dneh je modne revije, okroglo mizo z mednarodno zasedbo in družabne dogodke obiskalo več kot tri tisoč obiskovalcev.

Aprilsko edicijo tedna mode v Ljubljani so obiskovalci prepoznali kot napredno platformo, ki mladim talentom omogoča prvi stik z medijsko pokrajino, uveljavljenim blagovnim znamkam pa neprecenljivo povezavo z novimi strankami in poslovnimi kupci.

Po gostovanju v Marmorni dvorani na Gospodarskem razstavišču in rekordnemu številu obiskovalcev se prestižna različica tedna mode V ljubljani do jeseni poslavlja. Za oktober pa napoveduje nadaljevanje modnega gibanja.

Najbolj brano