Foto: Modna revija optike Sentina in športnih oblačil And by Andraž

15. 12. 2014

V ljubljanskem City parku se je minuli četrtek zgodila modna revija, ki je združila dve uspešni slovenski podjetji – optiko Sentina in znamko And by Andraž. Znane slovenske manekenke in maneken so predstavili modne trende tako v okulistični branži kot tudi pri športnih oblačilih za letošnjo zimo.

Zbrane je v optiki Sentina, ki je v Sloveniji že sedma po vrsti in deseta v svoji skupini, nagovorila voditeljica in model Tjaša Kokalj, ki je tudi obraz optike in povedala, da ima optika najsodobneje opremljeno ambulanto in na enem mestu nudi najširšo in najbolj kakovostno izbiro korekcijskih in sončnih očal v naši državi.

"V Sentini so na policah razstavljene zadnje kolekcije in še povsem sveži modni trendi, zagovarjajo pa še kakovost okvirjev ter vgrajenih materialov, skrb za stranko in strokovnost osebja."

Poleg še povsem svežih modnih trendov pri sončnih in korekcijskih očalih pa smo lahko oči napasli tudi na trendovskih športnih oblačilih in oblačilih za prosti čas znamke And by Andraž, ki ima za seboj že kar 25-letno tradicijo na področju izdelovanja športnih oblačil in oblačil za prosti čas.

Znamka se lahko pohvali, da ima celotno proizvodnjo v Sloveniji. Za športna oblačila uporabljajo materiale, ki so izdelani v Evropi in imajo certifikate o kakovosti.

Uspešni slovenski podjetji zagovarjata povezovanje

Združili sta se dve uspešni znamki, ki podpirata sodelovanje in povezovanje. Znane slovenske manekenke in maneken so se predstavili v oblačilih za prosti čas in tistih za na bele strmine, obenem pa so si povabljenci oči lahko napasli tudi na najbolj svežih in vročih modnih trendih na področju sončnih in korekcijskih očal.

Očala so namreč odličen modni dodatek, s katerim lahko popestrimo svoj videz. In čeprav je poletje že za nami, to še ne pomeni, da so sončna očala pozabljena, saj so jeseni pa tudi pozimi zaradi nizkega sonca zelo v uporabi.

V zimski sezoni bodo prednjačili okrogli, kvadratni in okvirji v obliki mačjih oči v pastelih, klasičnih barvah, ki odražajo sofisticirano in večno eleganco ter prozorni materiali.

Fotografije: Optika Sentina

Novo na Metroplay: "Ni potrebe, da je glavna junakinja vedno popolna, vitka in prekrasna ženska." | Gaja Filač