"Eno uro sem stala v Mangu in opazila, da se večina zaljubi v TA izdelek!"

Krasna je in ustvarjena za poletje, se vam ne zdi?

Moda, 29. 6. 2018
"Eno uro sem stala v Mangu in opazila, da se večina zaljubi v TA izdelek!" - Foto: Instagram.com/lucywilliams

"Zadnjič smo se s prijateljicami po dolgem času dogovorile za zmenek v troje v mestu. Bil je tipični damski popoldan. S kosilom, koktajli in seveda, nakupovanjem. Obožujem Mango, zato med obiskom mestnega središča pač nismo mogle izpustiti tega postanka, si pa nikdar nisem mislila, da bom med ležernim nakupovanjem kdaj sklepala ugotovitve," nam je v posrečenem pismu zapisala bralka in nadaljevala.

"Ko sta prijateljici iskali in brskali med znižanimi kosi, je meni v oči padla torbica. No, v resnici ni ravno torbica, je bolj bambusova košara, prav takšna, kot bi si jo predstavljala v filmu o francoskem podeželju. Krasna je bila, ampak sama je v resnici nisem imela kam nositi, zato sem jo odložila.

Ker sta prijateljici še vedno brskali med obešalniki, sem sama (nehote) malce postala in opazovala in presenečeno ugotovila, da je približno 90 % vseh žensk, ki je v tistem času vstopilo v trgovino najprej opazilo prav to torbico."

TO je torba, ki je prepričala 90% nakupovalk:

"Zato se zdaj sprašujem ... smo ženske res tako predvidljive, ali tako strastno (ali slepo?) sledimo modnim trendom? No, morda samo spet preveč analiziram (to slišim pogosto) in je torba pač res samo lepa. Zato sprašujem vas. Je res tako lepa?"

In mi sprašujemo vas ... vam je všeč?

 

A post shared by MANGO (@mango) on

Fotografije: Instagam.com/lucywilliams 

Preberite še: Odkrili smo, kdo je srčni izbranec Ilke Štuhec!
Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, najpogosteje blestijo v karieri

Najbolj brano