Chiara Ferragni: pet mesecev noseča je videti bolje kot kdajkoli!

'IT' modno dekle, vlogerka in influencerka z enajstimi milijoni sledilcev na Instagramu Chiara Ferragni, bo svojemu imenu kmalu dodala nov naziv: mama

Moda, 30. 10. 2017

Fedez, Chiara Ferragni

V soboto zjutraj je Chiara Ferragni veselo novico svojim oboževalcem sporočila preko Instagrama in to s fotografijo iz postelje, ki na prvi pogled ne izgleda čisto nič posebnega. 

A če fotografijo pogledamo malce od bližje lahko hitro ugotovimo, da ta že sama po sebi nosi sporočilo, saj si je Chiara s tem namenom nadela plastično tiaro z napisom 'kmalu mama', njen izbranec Fedez, s katerim sta se zaročila minulega maja, pa kapo s ščitkom in napisom 'očka'.

Hey guys.. We're gonna be parents soon I'm 5 months pregnant now and we can't wait to meet baby raviolo Life is beautiful

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Oct 28, 2017 at 9:06am PDT

"Hej vsi. Kmalu bova postala starša. Zdaj sem pet mesecev noseča in že komaj čakava, da spoznava najinega 'malega raviola'," je zapisala v objavi, s katero je brez pompa in popolnoma nepričakovano na Instagramu naznanila veselo novico. 

Po številnih čestitkah in lepih željah je včeraj njen izbranec Fedez na spletu delil še prvo fotografijo Chiarinega nosečniškega trebuščka in to prav na dan, ko je njena mama praznovala svoj rojstni dan. 

Grazie per tutti i bellissimi messaggi che ci state mandando. Passate una buona Domenica ❤️

A post shared by Fedez (@fedez) on Oct 29, 2017 at 4:53am PDT

In medtem ko svet čaka na 'malega raviola', modni navdušenci z nestrpnostjo pričakujejo njene nosečniške modne izbire, ki bodo brez dvoma vsaj tako 'na mestu', kot vse do zdaj. 

Njuna ljubezenska zgodba pred bliskavicami modnega sveta 

In če ste morda zamudile veliki dogodek minulega maja, ko je Fedez svojo izbranko na njen trideseti rojstni dan pred celim svetom zaprosil za roko, je tu video posnetek, ki je njuno ljubezensko pravljico izstrelil med tiste, obkrožene z rdečim srčkom.

Vse tiste, ki Chiari sledite na Instagramu ste lahko že večkrat opazile, da veliki dogodki v njenem življenju ne minejo 'v tišini' in podobno se je zgodilo tudi s praznovanjem njenega tridesetega rojstnega dne.

V družbi prijateljev, ki so ob tej priložnosti nosili personalizirane puloverje iz modne hiše Alberte Ferreti, so se namreč odpravili na vikend izlet v Benetke, Firenze in nato še v Verono, kjer sta se Chiara in Fedez na enem od njegovih nastopov tudi zaročila. 

Epic ❤ #Chiara30

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on May 6, 2017 at 8:46am PDT

Pripravila: Kaja Milanič
Fotografije: Instagram Chiara Ferragni, Fedez

Preberite še: Kaj je skrivnost za srečno življenje? (vprašali smo Dance).
Priporočamo tudi: Tamara Petrič: "Če želiš uspeti, se je treba žrtvovati". 

Najbolj brano