Če zares ljubite svoja oblačila, boste upoštevali nasvet Lorelle Flego

Lorella Flego za svoja oblačila že nekaj časa skrbi s prav posebnim pripomočkom ...

Promocijsko sporočilo, 2. 11. 2020
Če zares ljubite svoja oblačila, boste upoštevali nasvet Lorelle Flego - Foto: Promocijsko gradivo

Lorella Flego, poznavalka mode, ki že vrsto let sledi vsem modnim trendom in modnim revijam po svetu, je oseba, ki resnično ljubi oblačila. 

Adrijana Dimec, vplivnica, mama in poslovna ženska, ki se pripravlja na lansiranje svoje blagovne znamke oblačil.

Dve izjemni ženski in ljubiteljici mode sta se pogovarjali o likanju

Likanje je marsikomu najmanj ljubo opravilo, a določeni kosi pač zahtevajo več pozornosti. Zato vam bo prav prišel nasvet naših sogovornic, ki sta se pogovarjali o tem, zakaj je parna postaja tista, ki jima prinese ogromno prostega časa in je njuno likanje spremenila v sproščujoče doživetje.

Obe sta navdušeni uporabnici parne postaje Philips PerfectCare Elite Plus, ki velja za najzmogljivejšo in najhitrejšo parno postajo na svetu z izjemno lahkim likalnikom in pametnim samodejnim izpustom pare za neverjetno priročnost.

Pogovor o Philips PerfectCare Elite Plus z Lorello Flego in Adrijano Dimec:
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Philips Slovenija (@philips_si) on

Številne prednosti

Adrijana je povedala, da si je parno postajo želela že nekaj časa in da je pravzaprav to njeno sanjsko darilo in »ferrari med likalniki«. Dobila je številna priporočila zanjo, med drugim tudi od svoje botre, plaz zadovoljnih uporabnic pa se je po njeni objav vsul v njen e-nabiralnik.

Lorella je v pogovoru povedala, da je parna postaja izjemna iz mnogih razlogov, najbolj pa ji je všeč vertikalno likanje s paro, s katero je prečistila in osvežila vse svoje plašče.

Lorelli se zdi odlično tudi to, da parna postaja sama prepozna vrstno tkanine in temu prilagodi temperaturo in izpust pare. Obe sogovornici pa sta bili navdušeni nad tem, da je likalnik izjemno lahek in te po likanju z njim nič ne boli roka.

Več o parni postaji Philips PerfectCare Elite Plus preberite na tej povezavi.

Najbolj brano