Blagovna znamka, na katero prisega Kate Middleton, odslej tudi v Ljubljani!

Naša prestolnica je bogatejša za dve vrhunski in ekskluzivni blagovni znamki! Svoj prostor na slovenski modni sceni sta našli italijanski znamki Fabiana Filippi in Cividini.

Moda, 16. 11. 2016
Blagovna znamka, na katero prisega Kate Middleton, odslej tudi v Ljubljani! - Foto: Promocijsko gradivo

Fabiana Filippi navdih za svojo sofisticirano kolekcijo črpa iz jesenskih in zimskih barvnih odtenkov in s pomočjo mehkih ter padajočih linij oblačil besedo 'nevtralno' popelje novim modnim razsežnostim naproti.

Cividini pa vas bo tako kot svojo zvesto privrženko Kate Middelton navdušil z nadgradnjo minimalizma. V kolekciji prevladujejo ključni in osnovni kosi, ki svojo modno priložnost izražajo s slojenjem in asimetrijo. Blagovna znamka se prav tako ponaša s tehnološko dovršenimi oblačili, kot je vodoodporen plašč.

Oblačila Fabiana Filippi in Cividini so narejena iz kombinacije najboljšega kašmirja in svile in so resnično univerzalna, saj jih lahko v dobri družbi nakita iz pisarn popeljete na večerno gledališko predstavo. Najdete jih v ljubljanskem starem mestnem jedru. Natančneje, v istoimenskem butiku na Starem trgu 17.

Preberite še: Trgovina s konceptom Pentlja bo upihnila prvo svečko!

Najbolj brano