Sedemdeseta so se vrnila in v Primarku smo našle te kose za najbolj popoln stajling

Moda sedemdesetih se vrača, najnovejša Primarkova kolekcija pa nam ponuja najboljšo izbiro, da ta trend popolnoma osvojimo. Ja, tudi hlače na zvon!

Promocijsko sporočilo, 25. 4. 2022
Sedemdeseta so se vrnila in v Primarku smo našle te kose za najbolj popoln stajling - Foto: Primark

Kričeča sedemdeseta so obnorela TikTok in na modno sceno se tako vračajo žive barve, cvetlični in geometrijski vzorci, usnjeni kosi, hlače na zvon, bukle ... Poglejte, kako jih najbolje nositi!

Umetno usnje v kamelji barvi

Umetno usnje je še vedno v trendu; če se želite čim bolj približati sedemdesetim, pa temnejše kose umetnega usnja zamenjajte s kameljimi.

Drzne barve in kroji

Pozabite na monotono črno in sivo ter si privoščite svobodo z elegantnimi kompleti v živahnih tonih, kot sta smaragdno zelena in pariško modra. Suknjič in hlače na zvon nosite skupaj v slogu hlačnega kostima ali ločeno tako, da ju za bolj sproščen videz kombinirate z džinsom ali pleteninami. 

Kako nositi hlače na zvon?

Hlače in kavbojke na zvon, ki so priljubljene zaradi svoje zmožnosti, da navidezno podaljšajo noge, so najboljši način, da v svojo garderobo vnesete retro pridih. Prepustite se sedemdesetim in dodajte vintidž bluzo in škornje z debelim podplatom ali pa si v hlače zatlačite snežno belo majico ali srajco.

Vzorci, vzorci!

V duhu sedemdesetih popestrite svojo garderobo z vsemi mogočimi vzorci. Izbirajte med nostalgičnimi geometrijskimi potiski in cvetličnimi vzorci v duhu grungea. 

Kako kombinirate vzorce? Kot preostale barve, ki jih boste nosili v kombinaciji z vzorcem, izberite tiste, ki se pojavljajo v njem. Najbolje bo, da izberete osnovno oziroma prevladujočo barvo, seveda pa lahko to pravilo kršite in se odločite za kak drug barvni odtenek v vzorcu. Pogumnejše se lahko odločite tudi za kombinacijo dveh vzorčastih oblačil, pri čemer velja, da morata biti vzorca barvno povezana, torej naj teče neka barvna rdeča nit skozi celoten videz.

Še več navdiha, kako kar najbolje nositi trend sedemdesetih, pa seveda dobite na Primarkovi spletni strani!

Najbolj brano