5 stajlingov, ki jih je sestavila modna urednica Elle, na vas čaka v Commi (po znižani ceni!)

Modne navdušenke, Comma vam v sodelovanju s Petro Windschnurer, modno urednico revije Elle, predstavlja stajlinge, s katerimi boste to poletje dobesedno zažarele! 

Promocijsko sporočilo, 19. 5. 2022
5 stajlingov, ki jih je sestavila modna urednica Elle, na vas čaka v Commi (po znižani ceni!) - Foto: comma

Elle ima rada Commo in njene vsestranske trendne kose, s katerimi je mogoče ustvariti poletne videze, ki lovijo poglede in jemljejo dih. Modna urednica Elle, Petra, nam je pokazala, kako se to dela – sestavila je 5 stajlingov, ki bodo 20. maja razstavljeni v Comminih izložbah.

Za pokušnjo je tu eden od njih, preostale 4 si oglejte v galeriji, kjer so na ogled tudi posamezni Commini trendni kosi.

Vse te čudovite modne kose, označene s posebno deklaracijo Elle loves Comma, lahko v petek, 20. 5. 2022, kupite s 15 % popusta

V Commini poletni kolekciji Maldivian Garden imajo glavno vlogo lan, bombaž in svila. Med aktualnimi barvnimi trendi pa ima svoje pomembno mesto zelena. Travnato zelena je vsekakor barva tega poletja in jo lahko nosimo od glave do peta ali pa za svežino vklopimo v različne modne kombinacije.

Za še več navdiha, ki vas bo 20. maja pognal naravnost v Commo, si nadvse modne stajlinge in trendne poletne kose, ki jih je zanje uporabila modna urednica Elle, Petra Windschnurer, oglejte v GALERIJI in na Instagram profilu elleslovenija.

Najbolj brano