5. obletnica modne znamke MK exclusive

Mlada modna oblikovalca, Marjan Krnjić in Jožef Sraka sta minuli konec tedna na svoji modni reviji v Mariboru predstavila novo kolekcijo modnih oblačil MK exclusive ter moških modnih metuljčkov Mr. Joseph. Dogodek je bil namenjen tudi praznovanju 5. obletnice blagovne znamke MK exclusive.

Moda, 31. 5. 2017

MK exclusive

Dvojica, ki osvaja Londonske modne ulice, je sredi lanskega oktobra sedla na letalo proti Londonu in začela znova.

Ker sta bila Marjan (oblikovalec, znan po modnih šovih znamke MK exclusive) in Jožef (maneken, zaščitni obraz lastne znamke moških modnih metuljčkov Mr. Joseph) prepričana, da doma ni več prostora za njuno ustvarjanje, sta na muho vzela britansko prestolnico. Oborožena s strastjo do mode sta šla novi izkušnji naproti.

Za začetek sta iz kraljičinega mesta lansirala prvi slovenski modni resničnostni šov na portalu YouTube, "London Overdose", to soboto pa sta v Mariboru, v Lounge baru Niagara, predstavila vse tisto, česar sta se domislila v Londonu in ravno na minuli sobotni večer je izšla tudi zadnja, osma epizoda London Overdose. Vse epizode so prevedene v angleščino, doslej si jih je ogledalo preko 400.000 ljudi. Osma epizoda pa ima že do sedaj več kot 11.000 ogledov.

MK exclusive

Marjan in Jožef sta v Londonu slabo leto: "Če sem se v Londonu kdaj vprašal, ali se je splačalo, lahko rečem, da se zagotovo je. Ni lahko. Ampak tega nisva niti pričakovala," pravi Marjan.

Spoznala sta celo Donatello Versace, sta njena velika oboževalca, sicer pa sta zelo vesela tudi domače podpore. V Londonu ju je že obiskala Alja Viryent - oblikovalka čevljev, ki je v britanski prestolnici iskala ideje za svojo tovarno v Tržiču in pevka Nina Maurovič, ki je kreiranje obleke za nastop na Dnevih slovenske zabavne glasbe zaupala ravno njima.

MK exclusive

Marjan in Jožef sta v Mariboru svojim prijateljem in modnim navdušencem pokazala, kaj je novega v »njunih omarah«. Predstavila sta novo kolekcijo MK exclusive in kolekcijo metuljčkov Mr. Joseph bow Tie s Swarovski kristali. Po modni pisti so se v novi kolekciji MK exclusive sprehodile: Sabina Remar, Zlata Okugić, Katarina Jurkovič, aktualna Miss Slovenije Maja Taradi ... v manekenski vlogi smo videli seveda tudi Jožefa.

Maja Taradi

Kolekcijo sta idejno zasnovala v Londonu, mnogo detajlov sta sešila sama, produkcijo pa sta zaupala slovenskim prijateljem. Na dogodku sta kreacije predstavila tudi Joel Loyo in Jasmina Gregurič, za čevlje je poskrbela Ingrid Logar. Joel prihaja iz Mehike in že nekaj let živi ter dela v Sloveniji. Je nekdanji oblikovalec Mehiške Televise in stilist nekdaj popularne skupine Rebelde. Jasmina pa je najbolj prepoznavna po svojih letnih kolekcijah, ki jih izdaja ob izborih za Mistra Slovenije.

Preberite še: Znaki, da imate zares radi sebe

Priporočamo tudi: Top 5 nasvetov za poletno okrasitev balkona ali terase

Najbolj brano