3 izbire oblačil, ki bodo poletje dvignile na višjo raven (najdete jih pri Commi)

Poletje je vedno v znamenju ležernosti in udobja, a tokrat mu dodajte še nekaj elegance in pravega stila. Belo, črtasto ali z motivi listov in rož? 

Promocijsko sporočilo, 13. 5. 2021
Obleka Comma, 119,99 € - Foto: comma

1 Z motivi listov in rož

Cvetlični motivi in motivi listov na poletnih oblačilnih izbirah bodo vedno znova pričarali tisto posebno razpoloženje, ki ne bi moglo biti bolj poletno. Občutek, da je vse na vrhuncu, cvetoče in ozelenelo, tudi v nas budi energijo ter željo, da bi z veliko žlico zajemali življenje.

Namig za eleganco: Če vam kot minimalistki ne ustreza preveč barvitosti in udarnih vzorcev, si lahko omislite bolj umirjene odtenke in kombinacije, ki jih najdete pri Commi. To vam bo prineslo tudi kanček elegance, s katero lahko – če videz nadgradite še z modnimi dodatki – izbiro prav tako oblečete za večerne priložnosti.

2 Črtasto

Brez mornarskega vzdušja si res ne predstavljamo poletja. Pa vendar se letos malce odmaknite od preverjene modro-bele kombinacije in se osredotočite na druge barve ter tudi drugačna razmerja črt, kot smo jih navajeni v običajnem mornarskem vzorcu.

Namig za eleganco: Če vam je bolj pri srcu eleganten kot ležeren poletni stil, razmišljajte o črtastem poletnem suknjiču Comma, ki je videti prav čudovito ekstravagantno v kombinaciji s kratkimi hlačami Comma v istem vzorcu.

3 Belo

Beli barvi poleti nikoli ne bo odklenkalo. Dobrodošla je tako na plaži kot na mestnih ulicah, saj deluje sproščeno in svobodno, kot se spodobi za poletne dni, obenem pa vzbuja vtis zračnosti in lahkotnosti.

Namig za eleganco: Eleganco bo beli barvi prav gotovo prinesla izbira pravega materiala, je pa seveda tudi kroj tisti, ki bo stajlingu v belem dodal dotik prefinjenosti. Pravi navdih je obleka Comma. 

Obleka Comma, 119,99 €

Najbolj brano