Mastercard® podarja neprecenljivo modno doživetje na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Doživite Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana v prvi vrsti! Mednarodni premium teden mode ikonične nemške avtomobilske znamke v Ljubljano prihaja med 5. in 7. oktobrom. Obiščite blagovnico Maxi in izbrane prodajalne Modiana, izpolnite letak in sodelujte v nagradni igri. Mastercard bo poskrbel, da bo za eno srečnico ali srečneža praznik mode, lepote in dizajna še posebej neprecenljiv. Berite dalje, če se tudi vi želite pridružiti Mercedesovi zvezdi.

Promocijsko sporočilo, 4. 9. 2017
Mastercard® podarja neprecenljivo modno doživetje na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana - Foto: MBFWLJ

Obisk Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Zmagovalec nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje, ki do 24. septembra poteka v blagovnici Maxi ter prodajalnah Modiana Šiška, Modiana Celje, Modiana Koper in Modna hiša Maribor, bo poleg ekskluzivnega povabila na otvoritveni večer oktobrske edicije MBFWLJ nagrajen tudi z modnim stiliranjem Maje Bulc.

Seveda bo na prizorišče prispel s prestižnim vozilom Mercedes-Benz, za dodaten pridih ekskluzivnosti bodo poskrbeli tudi umetniki ličenja MUD studio Slovenija in Mare dresura frizure.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

5x brezstična predplačniška kartica Mastercard z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov

Letake za sodelovanje v nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje, ki bodo petim izžrebancem prinesli predplačniške kartice Mastercard s prednaloženim dobroimetjem v vrednosti 100 evrov najdete v blagovnici Maxi, Modiana Šiška, Modiana Celje, Modna hiša Maribor, Modiana Koper.

Pravila in pogoji nagradne igre »Neprecenljivo modno doživetje«

Najbolj brano