Kako zablesteti v soju žarometov na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Mednarodni premium teden mode Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana v prestolnico prihaja med 5. in 7. oktobrom in obljublja pester program. Mastercard® bo ob tej priložnosti poskrbel, da bo za eno srečnico ali srečneža praznik mode, lepote in dizajna še posebej neprecenljiv. Poleg ekskluzivnega povabila na izbrani večer oktobrske edicije MBFWLJ bo nagrajen tudi z modnim stiliranjem nekdanje manekenke, sedaj pa uspešne lastnice agencije Model Group.

Promocijsko sporočilo, 18. 9. 2017
Kako zablesteti v soju žarometov na Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana - Foto: MBFWLJ

Na oktobrski ediciji MBFWLJ bo za stilsko preobrazbo zmagovalca nagradne igre »Neprecenljivo modno doživetje« poskrbela Maja Bulc, ki smo jo imeli priložnost spoznati v različnih vlogah, predvsem pa kot zavetnico izbranega okusa za estetiko, modo, lepoto in dizajn. Na svoji izjemni manekenski in zdajšnji managerski poti je osvajala modne brvi Milana ter do uspeha vodila mnoge, ki z njo delijo strast do modnega poklica. Tokrat bo njena naloga, da z oblačili in modnimi dodatki, ki jih najdemo v Maxiju, poskrbi za vrhunski stajling zmagovalke ali zmagovalca nagradne igre »Neprecenljivo modno doživetje«.

Stilski nasvet

Pred velikim dogodkom nam je Maja Bulc zaupala nekaj nasvetov, kaj obleči na modnem spektaklu Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana pa tudi, kaj govorijo modne zapovedi. Maja pravi, da je najlepše videti tista dama, ki je zadovoljna v svoji koži in izbira modne kose premišljeno. Najpomembnejše je, da najde svoj stil in ga potem nadgrajuje z dodatki, ki naredijo piko na i celotnemu stylingu.V zadnjih letih težko govorimo o trendih, saj je praktično moderno vse, zato je težko najti nekaj novega, nekaj še ne videnega. Moda vedno črpa iz preteklosti in doda pridih modernosti, še dodaja.

Hlače Imperial: 115,99 eur (blagovnica Maxi)

Kljub vsemu pa letos vseeno ne moremo mimo črtasto ukrojenih suknjičev na dvojno zapenjanje, črtastih kostimov v odtenkih sive, temno zelene in vinsko rdeče, kamelje in smetanaste barve v vseh odtenkih, kašmirjevih puloverjev z ogromnimi ovratniki, čez katere se spet nosi močne ogrlice izčiščenih linij. Veliko je kamnov, žameta in satena, rož in špičastih škornjev visoko čez kolena. Maja je prepričana, da je mode ogromno za vsako damo, vsaka lahko najde kos s katerim očara, pozabiti pa ne sme niti na make-up in frizuro. Ključno pa je, da izbranemu stylingu dodate tudi svojo energijo, saj le tako ta zaživi v vsej svoji luči, zaključuje modna poznavalka Maja.

--------------------------------------------------------

Blesteti v soju žarometov: Neprecenljivo

Obiščite blagovnico Maxi in izbrane prodajalne Modiana, izpolnite letak in sodelujte v nagradni igri »Neprecenljivo modno doživetje«, ki ga podarja Mastercard. Zmagovalec bo prejel nepozaben večer na oktobrski ediciji MBFWLJ, modno stiliranje Maje Bulc, se na prizorišče pripeljal s prestižnim vozilom Mercedes-Benz, za dodaten pridih ekskluzivnosti pa bodo poskrbeli tudi umetniki ličenja MUD studio Slovenija in Mare dresura frizure.

Obisk Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana

Zmagovalec nagradne igre Neprecenljivo modno doživetje, ki do 24. septembra poteka v blagovnici Maxi ter prodajalnah Modiana Šiška, Modiana Celje, Modiana Koper in Modna hiša Maribor, bo poleg ekskluzivnega povabila na izbrani večer oktobrske edicije MBFWLJ nagrajen tudi z modnim stiliranjem Maje Bulc. Seveda bo na prizorišče prispel s prestižnim vozilom Mercedes-Benz, za dodaten pridih ekskluzivnosti bodo poskrbeli tudi umetniki ličenja MUD studio Slovenija in Mare dresura frizure.

5x brezstična predplačniška kartica Mastercard z dobroimetjem v vrednosti 100 evrov.

Letake za sodelovanje v nagradni igri Neprecenljivo modno doživetje, ki bodo petim izžrebancem prinesli predplačniške kartice Mastercard s prednaloženim dobroimetjem v vrednosti 100 evrov, najdete v blagovnici Maxi, Modiana Šiška, Modiana Celje, Modna hiša Maribor, Modiana Koper.

Pravila in pogoji nagradne igre »Neprecenljivo modno doživetje«.

Najbolj brano