Znana umetniška dela v vašem domu in pisarni

Izbira ustrezne opreme in pravilna umestitev le-te v prostor pomembno vplivata na naše počutje. Tako poslovni prostori kot naša domovanja morajo biti funkcionalna in hkrati estetska, da bi se v njih vsi prisotni dobro počutili.

Promocijsko sporočilo, 31. 8. 2022
Znana umetniška dela v vašem domu in pisarni - Foto: Promocijska fotografija

Našemu domovanju običajno želimo dodati osebno noto in ga opremiti z umetniškimi deli, ki so nam pri srcu. Zato, da bi vašo steno krasile umetnine svetovno znanih umetnikov, ne potrebujete originalnih del ali njihovih kopij, ampak zgolj pravi televizor. The Frame bo poskrbel, da se bodo v vašem dnevnem prostoru ali pisarni znašla najbolj izbrana umetniška dela in najbolj pristni spomini.

Ker ima The Frame eleganten in prilagodljiv okvir se zlije z okolico in obogati vsak prostor. Zasnovan je kot tanek okvir za slike. Na voljo vam je več barvnih okvirjev, ki jih zahvaljujoč magnetnemu sistemu lahko menjate tako pogosto kot vaše pohištvo ali barvo sten. Na voljo so vam številni moderni okvirji z izstopajočim robom. Lahko pa se odločite tudi za manj vpadljive in komajda opazne okvirje. S Slim Fit stenskim nosilcem se bo The Frame tesno prilagal steni, z enim skoraj nevidnim kablom One Connect pa se boste znebili odvečnih kablov in navlake.

Nekaj za vsak okus in življenski stil

Vsebina, ki se bo pikazovala na zaslonu, je stvar vaše izbire. V Trgovini z umetninami lahko izbirate lahko med več kot 2000 umetnin iz svetovno priznanih muzejev in galerij. Trgovina z umetninami vam tako zagotavlja neomejen dostop do priljubljenih klasičnih in sodobnih umetniških del ter osupljivih fotografij.

Dodatno imate sedaj na voljo še 20 novih brezčasnih fotografij navdušujočih osebnosti in trenutkov, ki so zaznamovale 20. stoletje. Samsung je namreč pred kratkim sklenil novo partnerstvo z LIFE Picture Collection in uporabnikom na ta način omogočil dostop do vizualnega arhiva 20. stoletja, katerega teme segajo od kalifornijskih surferjev z zahodne obale do Pabla Picassa.

Zato, da bo vsebina na zaslonu res prikazana kakovostno, bo poskrbel senzor svetlosti. Ta zaznava svetlobo v okolju ter samodejno uravnoteži svetlost in barvne tone zaslona za zagotavljanje naravnega videza umetniškega dela, ne glede na svetlobne razmere v prostoru. Če se vaše družinsko srečanje zavleče pozno zvečer, bo televizor sam prilagajal svetlobo ter tako čez dan in zvečer nudil najboljšo kvaliteto slike.

Ne le zunanjost, tudi zmogljivost je vrhunska

Samsung QLED tehnologija kvantnih pik zagotavlja 100-odstotni barvni volumen za realističen prikaz barv, pri tem pa ohrani bogate podrobnosti in teksturo ne glede na kot gledanja. Za izboljšano delovanje kontrasta skrbi dvojna LED tehnologija osvetlitve ozadja, ki ustvari več pristnih barvnih tonov in hkrati vzdržuje njihovo živahnost. LED luči s poudarjenimi svetlimi toni nudijo tudi globlji obseg izražanja črnih tonov, ki obnovijo to, kar je skrito na temnih delih slike. Tako boste opazili vsako najmanjšo podrobnost tudi na temnih slikah in črna bo zares črna. Mat zaslon, ki drastično zmanjša odboj svetlobe pa bo poskrbel, da spremljanja vsebine ne bo zmotil vaš odsev.

Vse tudi zveni tako dobro kot izgleda. Tehnologija SpaceFit analizira prostor in samodejno nastavi zvok na optimalne lastnosti. Televizor tako ob vklopu za vse poskrbi kar sam. Sistem Q-Symphony omogoča televizorju, da v kombinaciji s Soundbar zvočnikom, vsi zvočniki delujejo hkrati za boljši učinek odbijajočega zvoka. S pomočjo tehnologije samodejnega optimiziranja zvoka, ki uporablja umetno inteligenco za optimizacijo zvoka na podlagi analize scen v resničnem času glede na njihovo vsebino, se boste zares lahko potopili v dogajanje na ekranu. Tudi funkcija SpaceFit zvok analizira okolje in zvok televizorja prilagaja idealnim postavkam.

Kompromisi med odlično izkušnjo gledanja vsebine in dizajnom, ki se prilega vašemu domu ter ustreza vašemu stilu, odslej niso več potrebni. S televizorjem The Frame imate lahko vse.

The Frame je ustvarjen s poudarkom na tem, kar ga krasi – okvirju

Različne okvirji boste lahko spreminjali tudi podobo vaše dnevne sobe. Prav to je čudovita končna poteza, zaradi katere bo vaš prostor tako vaš odsev kot vaša osebna galerija. Ob nakupu televizorja The Frame dobite brezplačno še okvir v bež barvi, akcija pa traja do 31. 12. 2022 in se nanaša na nakup modela The Frame iz leta 2022. Več o ponudbi si preberite na spletni strani.

Najbolj brano