Zdrave zimske počitnice v termalnem Pramorju

Hladni zimski dnevi kar kličejo po zdravih počitnicah, namakanju v bazenih in izbrani kulinariki. V Svetu zdravih užitkov hotelov LifeClass so zato pripravili posebno ponudbo za družinska wellness razvajanja ob mediteranski prehrani, ki v času otroških zimskih počitnic postane zabavna in razigrana. Otroci se bodo z veseljem okrepčali z mini zdravimi hamburgerji, polnozrnatimi palačinkami in z energijskimi mešančki. Na Obali bo poskrbljeno za številne aktivnosti, v katerih bodo uživali tako starši, kot njihovi najmlajši.

Promocijsko sporočilo, 9. 2. 2015
Zdrave zimske počitnice v termalnem Pramorju - Foto: LifeClass

Družinske aktivnosti za zdravje in dobro voljo

Vsi skupaj se bodo zabavali v sproščujoči Family ali Junior Yogi, čaka pa jih tudi pravo ayurvedsko ali morsko razvajanje s kopelmi in masažami za vsakega družinskega člana.

Nepozabno bo tudi kopanje v hotelskih bazenih, ki je v LifeClass prav posebno, saj se gostje lahko namakajo v bazenih z morsko vodo, ali raziskujejo kar 42.000 let staro Pramorje. Termomineralna voda, ki priteka iz 705 metrov globoke vrtine in ima ob izviru 23 °C, je izjemno blagodejna za zdravje in dobro počitje.

Tisti, ki zasledujejo zdrav življenjski slog na vsakem koraku pa bodo navdušeni tudi nad edinstvenim aktivnim wellness hotelom Apollo. Prenovljen portoroški hotel je namenjen vsem, ki želijo ostati zdravi ter aktivni tudi stran od doma z izbiro mediteranske kulinarike, gibanja in naravnega sproščujočega okolja. Pika na i je gratis bivanje za dva otroka do 14. leta v prostorni družinski sobi z dvema odraslima osebama, najmlajši pa se bodo lahko zabavali tudi v Mini Klubu in številnih zimskih delavnicah. Otoke bodo v hotelih LifeClass namreč povabili na kulinarične delavnice Paleo-Cookies, k raziskovanju slovenskega in italijanskega jezika, k poslikavi obrazov, na ogled pustne povorke in še k mnogim drugim aktivnostim.

Več na: www.lifeclass.net

Najbolj brano