ZATO je Chiara Ferragni uspela v svetu modnega bloganja (4 nasveti za sanjsko službo!)

Vzemite zvezke in delajte zapiske! 

Lifestyle, 26. 12. 2017

Odločnost, strast, trezna glava, trud in zaupanje vase. Te značilnosti naj bi bile ključne za uspeh poslovne ženske tega časa!

Chiara Ferragni, ikona blogerjev, predstavnica naslednje generacije poslovanja, ki je že dvakrat predavala na Harvard Business School, je tokrat svoje nasvete delila tudi za italijanski medij Corriere della Serra.

Vas zanima, kaj je njena skrivnost?

Verjemite v svojo odločnost.

"Ko sem se podala na blogersko pot, je veliko ljudi dvomilo v moj uspeh," je povedala Chiara. Na začetku je bila deležna veliko kritik, zato brez vztrajnosti in odločnosti danes ne bi bila poslovna ženska s 30 milijoni.

Ready for the mountains and some holiday time with both our families

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Dec 23, 2017 at 7:26am PST

Svojo strast pretvorite v uspešen posel.

»Leta 2009 sem začela z družabnimi omrežji, ker sem rada delila svoje misli. Nikoli si nisem predstavljala, da bo to postala moja služba, še manj pa, da mi bo prineslo tolikšen uspeh,« je povedala Chiara. Chiara ni bila prva blogerka, je bila pa njena strast v pisanju nedvomno ena izmed najpomembnejših sestavin uspeha njenega bloga The Blonde Salad.

Brez »trezne glave« in truda ne gre.

Chiara bi po mnenju novinarke Rafaelle Polato lahko brez slabe vesti vodenje njenega podjetja prepustila drugim, in uživala le v prijetnih straneh bloganja. Vendar se je Chiara odločila, da bo za vse skrbela sama

Stealing @fedez’s jeans because I’m not fitting in mine anymore #24weeks

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Dec 19, 2017 at 9:56am PST

Verjemite vase!

Tudi ko se pred vami pokažejo donosne priložnosti in bi jih z navdušenjem zgrabili, ostanite zvesti sebi!  »Enajst milijonov sledilcev po vsem svetu, vsi zaljubljeni v modo. Zasula bi jih lahko z desetimi sporočili na dan in z njimi zaslužila milijone. To me ne zanima! Trajalo bi pol leta in potem bi izgubila verodostojnost. Kdor mi sledi ve, da ne predstavljam tistega kar ni v mojem stilu, kar sama nebi nosila in ne predstavlja mene.« 

Fotografije: Instagram Chiara Ferragni

Preberite še: → H&M bo predstavil novo nizkocenovno blagovno znamko in tu je VSE, kar morate vedeti!

Priporočamo tudi: → TO sta Slovenca, ki sta ljubezen do potovanj spremenila v službo!

Najbolj brano