Vstopite v leto neskončnosti zdravi, srečni in zaljubljeni

Pa ga imamo. Prvi sneg. Smučarska sezona je odprta. Vi pa sanjate o poletju? Na morju ga boste zagotovo našli. V Hotelih LifeClass Portorož tudi za novo leto.

Promocijsko sporočilo, 14. 11. 2017
Vstopite v leto neskončnosti zdravi, srečni in zaljubljeni - Foto: LifeClass Portorož

Ste si od nekdaj želeli novo leto pričakati na morju? Da vas namesto belih snežink božajo topli zimski sončni žarki? Sledite svojim željam. Sledite željam, zabavi, ki vas čakajo v šestih hotelih s šestimi različnimi zgodbami. Izberite tisto, ki jo najbolj potrebujete. Zgodbo o sreči, zdravju ali ljubezni.

Leto presežkov, neskončnosti in ravnovesja

Leto 2018 nam prinaša leto presežkov. Leto neskončnosti. Število 8 je namreč simbol neskončnosti in ravnovesja. Preživite prvi sončni zahod ob morju in se prepustite dolgi poti, ki je pred vami in se nikoli ne konča. Podobno kot krivulja v številki osem, kjer njeni zavoji gladko prehajajo iz enega v drugega in nas, podobno kot v življenju, vodijo proti cilju. Naj vam osmica v letu 2018 ustvari prostor za nova doživetja.

Nova restavracija Salina

7-hodni meni v novi restavraciji Salina

Posebno kulinarično doživetje vas čaka v novi restavraciji Salina. S prvimi prestižnimi jedmi vas bo Marko Gorela premierno razvajal ravno na silvestrovo. Pustite se zapeljati s 7-hodnim menijem ob prijetni jazzovski glasbi. Vsak hod s svojim posebnim očarljivim okusov vas bo razvajal vse do polnoči, ko boste nazdravili s prestižnimi mehurčki in zaplesali v leto neskončnih sprememb.

LifeClass Portorož

Morska idila

Obrnite nov, nepopisan list tam, kjer se boste počutili srečne, varne, zadovoljne in ljubljene. Odločite se za spremembo in v prihajajočem letu neskončnosti stopite korak bliže k vitalnejšemu in srečnejšemu življenju. Rezervirajte si sobo v enem od hotelov LifeClass Portorož. Da bo vsak dan v 2018 prepojen z zdravjem, ljubeznijo in s srečo. Ustavite se in občudujte čarobnost skrivnostnih odtenkov bele in zlato-roza barve. Ujemite brezčasnost trenutka in ga sprejmite kot dodaten zagon za nov začetek.

Najbolj brano