Na lepše, na hitro- kako čez vikend videti svet

Pri današnjem hitrem tempu življenja so postali takšni tudi oddihi. Z blogerko Meribi predstavljamo nekaj nasvetov, kako ob vikendih s seznama črtati modne in kulturne evropske prestolnice, in to s stilom. Ker je jet-lag za amaterje!

Promocijsko sporočilo, 20. 6. 2018
Na lepše, na hitro- kako čez vikend videti svet

Na kavo z letalom 

Evropske prestolnice so postale še dostopnejše in hitreje dosegljive prav po zaslugi nizkocenovnih letalskih ponudnikov. Po nove čevlje v Milano? Kosilo v Barceloni? Sobotni žur v Berlinu? Nič lažjega!

Skrivnost je v kovčku

V letalskih kartah je ročna prtljaga že vključena, cena se ponavadi dvigne prav zaradi dodatne prtljage. Zato vzemite s seboj samo kabinski kovček! Kaj pa pravzaprav potrebujete za 2 ali 3 dni? Z malo načrtovanja in kreativnega zlaganja v kovček boste tako prihranili pri karti, pa še potovali boste udobneje.

Modna steza - pripravljeni na vzlet!

Običajna logika pakiranja nam narekuje, da spakiramo še tiste pozabljene kombinacije, ki niso videle dnevne svetlobe že nekaj časa, za vsak slučaj! Prav tako 3x več parov spodnjic kot običajno in tiste čevlje s peto, v katerih ne morete hoditi, so pa videti blazno dobro. 

Meribi svetuje, da se opremite z nekaj osnovnimi trendi kosi, ki imajo več funkcij in jih hkrati med seboj lahko odlično kombinirate. Enodelne kopalke tako nosite kot top v kombinaciji s platnenini hlačami, ki kljubujejo samo vročini. Sončna očala v cat-eye obliki povzdignejo vsak outfit, v ličnem in praktičnem nahrbtniku pa naj se vedno znajde vlažilna krema

Pravi spremljevalec

Mogoče ni lahko najti pravega spremljevalca za vikend pobeg, mi smo pa zagotovo našli pravi kovček! 

Meribi je navdušena nad kovčki American Tourister, ki združujejo dober dizajn in praktičnost!

Prinesi nazaj več!

Njihov kabinski malček namreč omogoča razširitev na kar 41 litrov in vam tako ob vračanju domov omogoča dodatni prostor za vse nakupljene spominke.

Kovček je dobitnik prestižne oblikovalske nagrade Red Dot Design Award 2017, izbirate lahko med priljubljenimi igrivimi barvami in na svojem potovanju začutite glasbo z novim kovčkom SoundBox!

Veliki malček

Kabinski potovalni kovček American Tourister SoundBox bo navdušil vse ljubiteljice potovanj in dobre glasbe, dizajn na kovčku namreč spominja na obliko legendarne vinilke.

Kovček SoundBox je primeren za vnos v kabino letala kot ročna prtljaga, štiri dvojna kolesa skupaj z dvojnim izvlečnim ročajem pa zagotavljajo enostavno vožnjo tudi v gneči na letališčih in po mestnih ulicah.

Z malo sreče ga lahko osvojite prav vi!

V duhu svetovnega prvenstva v nogometu glasujte za najbolj vroče radiatorče nogometašev in osvojite točno tak kovček, kot ga ima Ronaldo!

 

Glasujte TUKAJ!

 

Najbolj brano