VIDEO: Sheby z novo skladbo in spotom 'Furanje nikamor'

Maja Šebenik - Sheby nas vedno znova navdušuje s svojo glasbo in premišljeno podobo. Oglejte si njeno najnovejšo stvaritev Furanje nikamor.

Maja Šebenik

Sheby z novo skladbo in videospotom 'Furanje nikamor' nadaljuje smer, ki jo je začrtala s prejšnjo skladbo 'Se prepoznaš?'.

Motiv obeh skladb je samostojna in svobodna ženska.

Skladba 'Furanje nikamor' govori o osvoboditvi od negativnega; besedna zveza sicer pomeni vrtenje v krogu, situacijo, v kateri stagniramo in se ne razvijamo, a skladba kot celota govori o osvobajanju iz takšne situacije in stopanju na novo pot.

Preden berete naprej, si oglejte videospot:"Skladbo Furanje nikamor lahko navežem na svoj prejšnji singel Se prepoznaš?, ki je nekako jezen in pripoveduje o ujetosti. Furanje nikamor je nadaljevanje, pobeg iz te situacije, zato je kot celota morda bolj lahkoten in igriv," o novi skladbi pravi r'n'b pevka Sheby, ki jeseni letos načrtuje izid prvenca.

Tudi z videospotom Sheby nadaljuje zgodbo prejšnjega, saj ga je posnela z isto klapo deklet in z ekipo Primate. S celotno ekipo so se super ujeli že pri snemanju spota 'Se prepoznaš?', zato je bila želja po nadaljnjem skupnem ustvarjanju prisotna pri vseh.

Videospot za 'Furanje nikamor' so si zamislili kot risanje pokrajine, razpoloženja same skladbe. Zgodba spremlja samostojno, svojeglavo, samozavestno in svobodno žensko, ki s prijateljicami preživi običajen dan.

Videospot so posneli v Ljubljani, Sheby pa je ponovno ustvarila tudi nekaj kosov oblačil. Oglejte si še njen video za skladbo Se prepoznaš ali pa poglejte, kdo je njen srčni izbranec.

Najbolj brano