Veliki Elle horoskop za julij

Ste že preverili, kaj vam zvezde napovedujejo za julij 2016? Če niste in če tudi vi kot astrologi verjamete, da zvezde krojijo našo usodo, hitro preberite, kako bodo tokrat vplivale na vaše življenje.

Lifestyle, 14. 7. 2016
Veliki Elle horoskop za julij - Foto: Profimedia

Rak

22. jun.–23. jul.

Na svojih ramenih že predolgo nosite neko težko odgovornost in zdaj je čas, da jo odložite. Če si boste vzeli trenutek časa, da se ustavite in dobro pogledate, boste ugotovili, da sploh ni več pomembna. Zakaj bi se z njo ukvarjali še naprej? Morda mislite, da bo zadeva propadla, če v tem trenutku odstopite. Zaradi tega čutite celo krivdo, a na koncu boste občutili le ogromno olajšanje. Spoznali boste, da bi morali to že zdavnaj storiti!

Lev

24. jul.–23. avg.

Dobro opravljeno! Dobili ste tisto, kar ste si najbolj želeli. Kaj pa zdaj?! Pri načrtih za prihodnost ne zanemarite finančnih vprašanj in bodite pozorni na ljudi, ki so ljubosumni na vaš dosežek. Prav zaradi njih vas lahko preveva občutek, da se niste pravilno odločili. Nikar! Vse možnosti so vam na voljo in zaradi tega vam igra srce. To je vse, kar šteje! Preslišite zlobne besede in v imenu prijateljstva obračunajte z vsemi, ki imajo pomisleke.

Devica

24. avg.–23. sep.

Nekdo vam je natrosil nekaj argumentov, proti katerim se bo težko boriti. Če boste vztrajali pri svojem, boste zmagali, saj imate prav. Čeprav bi zmaga pomagala vaši karieri, v tej bitki pravzaprav ne želite sodelovati, ker lahko izgubite prijateljstvo in podporo nekoga, ki vam je zelo blizu. Zdi se vam, da je to za vas previsoka cena. Kakorkoli se boste odločili, račun boste na koncu morali poravnati, pa če vam je to všeč ali ne.

Tehtnica

24. sep.–23. okt.

Ne morete se odločiti, ali je bolje, da ste celotno tekmo korak pred drugimi ali raje prevzamete vodilno vlogo v zadnjem krogu in zmagate. V obeh primerih bi dobili nagrado, vendar se vam druga možnost zdi boljša, pa še gledalci vas bodo imeli za zmeraj radi. Še nikoli niste za nič v življenju tako trdo delali, zato vam počasi zmanjkuje motivacije. Svetujemo vam, da iztisnete zadnje kančke energije, saj vam bo na koncu ves vložen trud dobro poplačan.

Škorpijon

24. okt.–22. nov.

Ostra in neposredna pripomba prijatelja vas je prisilila, da se ustavite in razmislite. Ste ga vznemirili? Ste naredili ali rekli nekaj, česar ne bi smeli? Tudi če ne, so besede prijatelja tisto, kar ste morali slišati, pa čeprav vam ni všeč. Nekaj takega lahko izreče samo nekdo, ki vas ima tako rad, da tvega vaše nezadovoljstvo, da bi vam preprečil storiti napako. Ne kuhajte zamere in mu prisluhnite.

Strelec

23. nov.–21. dec.

Kadar imate veliko dela in malo časa, vedno najdete način, da vse postorite do roka. Kadar imate na voljo veliko časa in bolj malo opravkov, pa skoraj ničesar ne opravite, ker se vedno zanašate na to, da je časa še dovolj. Sprejmite dejstvo, da preprosto delujete bolje in se hitreje odločate, ko na vas pritiska čas. Zakaj tega ne izkoristite sebi v korist in si že pri naslednjem projektu dokažete, da je res tako.

Kozorog

22. dec.–20. jan.

Bilo bi lepo, če bi si glavne epizode v vašem življenju sledile druga za drugo in v urejenem zaporedju, vendar v realnosti ni čisto tako. Ugotavljate, da ste se sočasno znašli pred velikimi odločitvami v dveh različnih fazah. Prav zaradi tega boste morali biti previdni z besedami in še bolj z dejanji. Zdelo se vam bo nemogoče, a z nekaj volje in spodbude najbližjih vam bo uspelo streti tudi ta, precej trd oreh.

Vodnar

21. jan.–18. feb.

Včasih se vam zgodi, da se v nekoga slepo zaljubite in je to vse, za kar dihate. Logično razmišljanje ne bo naredilo razlike, vaša čustva ne bodo počivala, dokler ne boste ugodili njihovim zahtevam. Saj sami dobro veste, ne pričakujte, da bo tolikšna strast trajala dolgo, tokrat je lahko res zelo kratka; le nekaj dni namesto mesecev. Uživajte, vendar naj vas ne zapelje predaleč, nespametne obljube vas lahko stanejo.

Ribi

19. feb.–20. mar.

Ko so na delu planetarne energije, jim morate slediti. Majhne, a pomembne spremembe v zvezdah zdaj ustvarjajo nekaj prostora v vašem natrpanem urniku. Te drobne razlike bodo zmanjšale pritiske, ki so vas pestili zadnje mesece, in vam dale priložnost, da ponovno zadihate. Z nekaj sreče se lahko zgodi, da bo prostora toliko, da boste pobegnili na krajše potovanje v kraj ob morju, ki ga tako ljubite.

Oven

21. mar.–20. apr.

Običajno z lahkoto vizualizirate svojo prihodnost, a ko vajo ponovite čez nekaj tednov, je slika povsem drugačna. Zaradi preteklih napak poskušate popraviti situacijo, in to je vzrok, zakaj se vaši načrti kar naprej spreminjajo. Nekje v podzavesti tudi sami veste, da je za resno zvezo še malce prezgodaj, zato se kar še nekaj mesecev samo poigravajte z idejo. Ko boste našli pravo osebo, boste vedeli, da je to to! 

Bik

21. apr.–21. maj

Zadnjih nekaj tednov ste pod strašnim pritiskom, da bi sprejeli ponudbo, ki je pravo nasprotje tega, kar želite. Na vas pritiskajo z vseh strani, in ker si ne more privoščiti ugovarjanja, se vam zdi, da jo bo treba sprejeti. Saj ni tako slabo, prepričujete sami sebe. Nehajte se že slepiti, to za vas ni dobra odločitev! In sploh ne gre za denar, napačni korak vam lahko zdrobi duha, tega pa si vendar ne smete dovoliti. Bodite močni in vztrajajte pri tistem, v kar resnično verjamete.

Dvojčka

22. maj–21. jun.

Ponujeno vam je bilo darilo in zdaj se trudite pokukati pod papir, da bi videli, kaj je notri, preden se odločite, ali ga boste sploh sprejeli. Ste zato videti nehvaležni? Morda, ampak imate vso pravico, da to storite. Kaj če je to, kar so vam tako lepo zavili, preveliko za vas, tako veliko, da jo brez posledic ne bi odnesli? Preden se strinjate z vsem, kar vam ponujajo, se dobro prepričajte, v kaj se spuščate. Morda boste morali vplesti odvetnike.

Nova številka Elle je že v prodaji. Revijo lahko naročite tukaj.

Naslovnica avgustovske Elle

Preberite še: Vpliv planetov od 14. do 20. julija 2016

Najbolj brano