Valentinovo: Najboljše ideje za zmenek (po mnenju bralk)

Vprašali smo vas, kako izgleda vaš sanjski zmenek. Izmed vseh idej, ki ste jih delile z nami smo izbrali tiste najboljše. Preberite jih spodaj in vsaj eno izmed njih realizirajte še v tem tednu! ;)

Valentinovo

1. "Vsepovsod je lepo, a doma je najlepše!"

Osvetlita stanovanje s svečkami, zavrtita si odličen film, ki si ga že lep čas želita skupaj pogledati, in si specita pokovko. Ne pozabita tudi na kozarček penine! Če sta čez teden zaposlena in si ne moreta privoščiti, da bi si vzela čas zase, bo konec tedna ravno pravšnji za to.

2. Zmenek na morju

Odpelji ga na morje. Izberi najlepšo plažo daleč naokoli in po tleh posuj cvetje v obliki srca. Preseneti ga s prigrizki in kozarčkom vina. Ne pozabita celo noč skupaj opazovati zvezd. Obujajta čarobne spomine in govorita o prihodnosti, polni ljubezni in sreče. Ne pozabita tudi na romantično glasbo. Prespita pod milim nebom ali v avtu.

3. Spontano in nenačrtovano

Pripravita si nekaj slastnega za pojest in se na sredi dnevne sobe namestita na/pod odejo. Naj mečkanju ne bo konca! Zraven spijta kozarček vrhunskega vina in na najljubšo skladbo zaplešita vajin ples. To ponovita večkrat. Naj bo vsakič drugače in vsakič popolno.

4. Piknik na jezeru

Lampijončki, polna košara dobrot, vino, jagode, ... Mrači se. Rezervirajta vožnjo s čolnom. Če je mogoče, sama veslajta in ne pozabita na tono poljubov.

5. Pojdita v toplice

Naj bo tokratni zmenek nekoliko drugačen. Naj bo prav poseben in naj traja ves vikend ali nekaj dni med tednom! Presenetite svojo boljšo polovico in vama rezervirajte wellnes razvajanje v dvoje. Privoščita si savnanje, masaže in kozarček ljubezenskega napoja (le vidva vesta, kaj to pomeni!). Nikar ne izpustita tudi hedonističnega romantičnega razvajanja brbončic po vajini meri.

6. Pica in hladno pivo

Sta bolj za preproste reči? Tudi prav! Namignite mu, naj vas (še nocoj!) odpelje v najboljšo picerijo v mesto. Zraven ne pozabita naročiti tudi najljubšega hladnega piva.

7. Sprehod v parku

Ugrabite ga na poti iz službe. Ustavita se v najljubši kavarni in vzemita kavo za zraven. Pojdita v bližnji park in se sprehajajta ter pozabita na čas.

P. S. V komentar pod objavo članka na Facebooku nam zaupajte, nad katero idejo sta najbolj navdušena.

Preberite še: Lastnosti šarmantnih ljudi: Koliko jih imate?

Priporočamo tudi: Top erotični filmi, ki si jih morate ogledati ta vikend

Najbolj brano