Urška Šefman Sojer je zmagovalka izbora Veuve Clicquot Business Woman Award

V ljubljanskem Hotelu Slon so v nedeljo premierno podelili prestižno poslovno nagrado za izjemne vodstvene dosežke predstavnic nežnejšega spola, ki je pristala v rokah Urške Šefman Sojer, direktorice in lastnice Kavarne Zvezda.

Lifestyle, 25. 9. 2017
Urška Šefman Sojer je zmagovalka izbora Veuve Clicquot Business Woman Award - Foto: Nejc Pernek/Zvezda

Veuve Clicquot Business Woman Award je globalno uveljavljena nagrada, ki daje kredibilnost in inspiracijo vodilnim posameznicam poslovnega sveta. Doslej jo je prejelo že več kot 300 uspešnih žensk iz več kot 32 držav. Lani so jo prvič podelili v Srbiji, letos tudi v Sloveniji.

Strokovna žirija pod vodstvom Ajše Vodnik je med petimi izjemnimi slovenskimi kandidatkami izbrala prvo med enakimi, ki se bo potegovala za regijsko nagrado na novembrski podelitvi v Zagrebu.

Urška Šefman Sojer, prva slovenska dobitnica te edinstvene nagrade, s svojim vizionarskim pristopom in nenehnim ustvarjanjem kreativnih presežkov ter inovacij na področju slaščic in gostinstva že več kot 18 let premika meje slovenskega slaščičarstva. Zvezdine kavarne vodi na kar petih lokacijah po Sloveniji, kjer z doslednostjo, kakovostjo ter nenehnim ustvarjanjem novih trendov gostom nudijo edinstveno izkušnjo, kar je zagotovo tudi posledica njene ljubezni in močne volje do dela ter dobrih vodstvenih sposobnosti.

Letošnje nominiranke za nagrado Veuve Clicquot Business Woman Award

Najbolj brano