To so hladilniki, ki jih lahko ''oblečete po zadnji modi'' in prilagodite svojemu slogu

Če vam hladilnik pomeni več kot le še en kuhinjski element in želite v prostor vnesti res lepo oblikovanje, ki se zlije z vašim slogom in ga obenem še nadgradi, berite dalje.

Promocijsko sporočilo, 21. 4. 2022
To so hladilniki, ki jih lahko ''oblečete po zadnji modi'' in prilagodite svojemu slogu - Foto: Samsung

Seveda se strinjamo, da mora hladilnik predvsem opravljati funkcijo hlajenja živil, ki z njegovo pomočjo ostanejo sveža, oziroma preprečevati, da bi se na njih razvile bakterije. Toda danes imamo poleg tega še možnost, da ta kuhinjski element ob svoji funkcionalnosti postane še pravi modni dodatek v naši kuhinji.

Predstavljajte si, da ga lahko oblikujete po svojem okusu in meri ter poskrbite, da se popolnoma zlije s prostorom in vašim slogom. To je mogoče s Samsung moduli Bespoke, s katerimi imate možnost neskončnega kombiniranja barv, materialov in oblik. Ustvarjanje se lahko začne!

Personaliziran in unikaten hladilnik

Čudovito kuhinjo, ki bo vas, vašo družino in vaše goste navdušila prav vsakič, ko boste vstopili vanjo, boste z lahkoto ustvarili s kombiniranjem minimalističnih, elegantnih in barvitih modulov Samsung, ki vam omogočajo popolno kombinacijo po vaši meri.

♥ Prilagodite in združujte module, da se bodo ujemali z vašim osebnim stilom in življenjskim slogom. Hladilnik Bespoke lahko uporabljate kot enojni modul z enimi vrati v polni dolžini. Če želite več prostora, pa lahko združite več modulov, vključno z modelom z enojnimi vrati v polni dolžini ali modelom z dvojnimi vrati, in vsaka kombinacija bo videti kot en aparat.

♥ Na voljo imate pet materialov: satenasto steklo, glamurozno steklo, čisto steklo, glineno kovino in jekleno kovino, ki jih lahko kombinirate z različnimi barvami vrat.

♥ Bespoke ima minimalistično ploščato obliko, kar pomeni, da vrata ne gledajo čez rob in se odprejo pri 90 stopinjah. Na voljo vam je tudi možnost odpiranja vrat v obeh smereh – tudi zato se bo hladilnik lahko vedno idealno ujel z obstoječim kuhinjskim okoljem.

Tudi notranjost je prilagodljiva in nadgrajena

Medtem ko vam hladilnik Bespoke nudi več prostora v notranjosti, ostaja njegova zunanja velikost enaka. To zagotavlja edinstvena tehnologija SpaceMax™, ki uporablja posebno uretansko izolacijo, zaradi katere so stene hladilnika lahko veliko tanjše, ne da bi to zmanjšalo energetsko učinkovitost naprave. 

Njegove dodane vrednosti:

♥ Prilagodljiv zamrzovalnik
Po potrebi lahko enostavno spremenite zamrzovalnik v hladilnik in optimizirate uporabo celotnega prostora, da imate vedno dovolj prostora za shranjevanje večjega števila živil.

♥ Tanek ledomat
Vgrajen je v vrata hladilnika, zato lahko sprostite prostor v zamrzovalniku in pridobite dragocen prostor za shranjevanje živil. Zaradi prosojnega predala lahko tudi sproti vidite, koliko ledu vam je še na voljo.

♥ Hlajenje z vseh strani
Vsestransko hlajenje ohladi hladilnik enakomerno od kota do kota. Hladen zrak piha iz strateško razporejenih šob in ohranja stalno optimalno temperaturo. 

♥ Brez ledu
Tehnologija No Frost izboljša kroženje zraka, ohranja stalno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu. Poleg tega živila ohladi veliko hitreje, kar manj obremenjuje hladilni sistem in podaljšuje njegovo življenjsko dobo.

♥ Hlajenje s kovino
Kovina vzdržuje optimalno temperaturo v notranjosti hladilnika, zato živila ostanejo sveža tudi ob pogostem odpiranju in zapiranju vrat. Kovinska hladilna plošča, kovinska polica in ploski kovinski kanal ohranjajo hlad iz zraka in pomagajo obnoviti izgubo toplote.

♥ Avtomatska nastavitev najnižje temperature
S pritiskom na gumb Power Freeze avtomatsko nastavite temperaturo zamrzovalnika na najnižjo stopnjo, da najhitreje poskrbite za izjemno mrzel zrak. To je priročno zlasti pri zamrzovanju ali strjevanju zamrznjenih živil, kot je sladoled, ter za hitro pripravo ledu.

♥ LED-osvetlitev
Taka osvetlitev je tanjša, svetlejša in energetsko učinkovitejša od običajne osvetlitve.

♥ Tehnologija z digitalnim inverterjem
Kompresor z digitalnim inverterjem samodejno uravnava stopnje hitrosti glede na potrebe po hlajenju, zato je Bespoke tišji in porabi precej manj energije, ima pa tudi certifikat za 21-letno delovanje, za kar jamči 10-letna garancija.

Dodatna 5-letna garancija: Za izbrane hladilnike Samsung je do 31. decembra 2022 zagotovljena dodatna garancija. Za uveljavljanje pravice morate v 30 dneh po nakupu prijaviti podatke o kupljenem hladilniku na spletni strani https://www.samsung.com/si/microsite/5-let-garancije-za-samsung-naprave/. Po spletni registraciji boste po e-pošti ali navadni prejeli obvestilo o registraciji in garancijski list za podaljšano garancijo s serijsko številko registrirane naprave. Več informacij najdete na https://www.samsung.com/si/offer/5yw-wg-promo-2022/

Najbolj brano