TO sta Slovenca, ki sta ljubezen do potovanj spremenila v službo!

Popotnika, ki sta svoj hobi spremenila v pravo službo!

Lifestyle, 24. 12. 2017

KDO STA LARA IN UROŠ?

Popotniški par, ki se je lani novembra odpravil na Bali. Z željo po nenehni avanturi in razvoju fotografskih sposobnosti ter posledično hitro rastjo sledilcev na Instagramu (kmalu jih bova skupno dosegla 100 tisoč) sva ta izlet spremenila v 12-mesečno avanturo okrog sveta, ki še vedno traja. S pomočjo Instagram profilov @your_passage in @your_passport sva imela možnost izkusiti najbolj prestižne hotele na svetu, ki si jih drugače nikoli ne bi mogla privoščiti (Cavo Tagoo, Belmond, Four Seasons, ...). Izračunala sva, da sva v obdobju tirih mesecev prenočila v hotelih  skupni vrednosti 20 tisoč evrov. Najdražja vila je stara kar tri tospč evrov na noč, najcenejša nočitev je bila v 250 evrov vredni suiti. 

 

How to wake up greek style. @cavotagoomykonos #cavotagoomykonos

A post shared by Lara Kamnik (@your_passport) on Oct 3, 2017 at 11:21am PDT

KAKO SE JE VAŠ BLOG RAZVIL V SLUŽBO?

Na enem izmed najinih potovanj sva ob zajtrku nehote slišala zanimiv pogovor dveh znanih Instagramerk. Pogovarjali sta se o destinacijah, ko so Havaji in Bora Bora, kamor so ju povabili prestižni hoteli. Seveda sva bila zelo navdušena, zato sva se tudi sama začela podrobno zanimati za Instagram. Sledilo je ustvarjanje vsebine, ki daje navdih drugim, dobila sva veliko pozitivnega odziva, in to je precej hitro spremenilo najin hobi v pravo službo.

S KAKŠNIMI IZZIVI SE SOOČATA NA POTOVANJIH?

Najin izziv je to, da morava med potovanji ob obveznostih do partnerjev odkrivati še nove kotičke in ob tem ostajati v stiku s sledilci, kar za naju pomeni, da nama ne ostane veliko časa za poležavanje.

KAKO IZBIRATA DESTINACIJE?

Nove destinacije so po navadi vedno del kampanj oziroma projektov, ki jih uresničujeva z različnimi hoteli in rezorti, podjetji, njihovimi izdelki oziroma storitvami, turističnimi agencijami, popotniškimi mobilnimi aplikacijami, ... kadar destinacijo izbirava sama, je to zelo preprosto, saj jih imava vsaj 10, ki jih streseva iz rokava in so na najinem obveznem seznamu.

KAJ VAJU TRENUTNO NAJBOLJ VZNEMIRJA?

Nakup nove fotografske opreme.

KDO JE VAJIN VZORNIK?

Leonie Hanne (@ohhcouture) zaradi svojih podjetniških sposobnosti in Jay Alvarrez (@jayalvarrez) zaradi video ustvarjanja.

KAJ BI SVETOVALA MLADIM ZAČETNIKOM V POPOTOVANJIH?

Uroš: Da je z nekaj iznajdljivosti in motiviranosti dostopna vsaka destinacija. 

Lara: Da je življenje prekratko, zato bi vsi morali iz njega narediti največ, kar se da.

KAM NA BOŽIČNE POČITNICE?

Najverjetneje na Jamajko.

GARDEROBNI KOS, KI GA VEDNO VZAMETE S SEBOJ?

Vsekakor nekaj kopalk in debele nogavice za na letalo (smeh).

Fotografije: Instagram your_passport

Preberite še: → 8 krajev, ki jih morate obiskati v 2018! (zaljubile se boste)

Priporočamo tudi: → Kako bo luna v tem mesecu vplivala na vas! (počutje, ljubezen, lepota)

Najbolj brano