V tale seksi avtomobil so se zaljubila vsa KUL dekleta!

Pustite se zapeljati novemu ... 🚗

Lifestyle, 31. 10. 2020
V tale seksi avtomobil so se zaljubila vsa KUL dekleta! - Foto: Promocijsko gradivo, Profimedia

Ne glede na to, ali se raje usedete na voznikov ali sovoznikov sedež, bo vožnja v tem novem lepotcu, primernem prav za sofiticirano, Elle žensko nadvse udobna! Električen, edinstven in ...

Tako kot je prvi Golf pred skoraj 50 leti poskrbel za pravo revolucijo v mobilnosti in si ustvaril kultni status ljudskega vozila, tako danes v osmi generaciji Golf premika meje naprej v korak s časom, ki ga živimo sedaj.

Seveda je še vedno tisti avto, ki zmore praktično vse.

Štirikrat je bil tudi slovenski avto leta!

Tradicionalno Volkswagen Golf že vsa leta zaseda tudi najvišja mesta v prodaji in v raznih izborih za avto leta. S prestižnim nazivom Slovenski avto leta, ki ga s skupnimi glasovi podelijo bralci, poslušalci in izbrana uredništva strokovnih avtomobilističnih medijev, se je Volkswagen Golf izkazal že štirikrat.

Če želite to pot glasovati tudi vi, lahko TUKAJ najdete vse kandidate in enemu oddate svoj glas ter se potegujete, da najboljše avtomobile preizkusite tudi v živo na Vranskem.

A če bi morali vse odlike novega Golfa strniti v samo tri, bi se najverjetneje odločili za točno te:

1: Tvoj Golf vas prepozna

... in glede na opremo popolnoma avtomatsko aktivira vaš osebni vozniški profil. Od nastavitve sedeža in osvetlitve do nastavitev klimatske naprave za prijetno počutje. Priljubljene nastavitve lahko preprosto vnesete v opcijski armaturni plošči Innovision Cockpit s 25,4-centimetrskim (10-palčnim) digitalnim kombiniranim instrumentom. Velikanski zaslon navigacijskega sistema Discover Media ali Discover Pro se uporablja za prikaz številnih funkcij s privlačnimi grafikami in animacijami, podobnimi tistim na vašem pametnem telefonu. Začetni zaslon lahko celo po svoje oblikujete s fotografijami in najljubšimi funkcijami.

2: Lahko prepozna, kaj bi se lahko zgodilo v prometu

... in tako poskrbi za vašo varnost kot še noben Golf doslej. To je možno zaradi tega, ker vse več avtomobilov v prometu komunicira med sabo. Poleg izboljšane varnosti na cestah, poskrbijo za manj zastojev in opozarjajo pred lokalnimi nevarnostmi. Komunikacija poteka s tehnologijo Car2X prek omrežja WLAN (pWLAN). Opcijsko avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC) s tehnologijo Car2X vozniku nudi obilico uporabnih informacij in lahko v sili aktivno poseže v vožnjo - na primer na koncu zastoja.

3: Pametne luči, ki ne bodo zaslepile nikogar.

Opcijski matrični LED-žarometi IQ.LIGHT z dinamičnim uravnavanjem dolgih luči namreč osvetljujejo cesto s svetlejšim in daljšim svetlobnim snopom. Prednost tega je, da lahko kamera pri vožnji z dolgimi lučmi zaznava nasproti in spredaj vozeča vozila. Sistem ustrezno izključi določene segmente LED-žarometov, tako da lahko ves čas vozite z dolgimi lučmi, ne da bi slepili druge udeležence v prometu.

Več o novem Volkswagen Golfu si lahko preberete TUKAJ.

Fotografije: promocijsko gradivo in profimedia

Najbolj brano