The Original Blues Brothers Band: Pripravite sončna očala za blues letošnje pomladi!

Glasbena senzacija The Original Blues Brothers Band prihaja 26. aprila 2017 v Halo Tivoli Ljubljana.

Lifestyle, 25. 1. 2017
The Original Blues Brothers Band: Pripravite sončna očala za blues letošnje pomladi! - Foto: Profimedia

V Ljubljano prihaja blues glasbena senzacija

The Original Blues Brothers Band sestavljajo uveljavljeni, legendarni blues glasbeniki, ki ustvarijo pravo razgibano koncertno vzdušje in na noge redno spravijo občinstva v največjih svetovnih koncertnih dvoranah.

Band je s filmskih platen in uspešnega filma "The Blues Brothers" v preteklosti postal svetovna senzacija, ki vse od reorganizacije zasedbe leta 1988 redno nastopa na največjih svetovnih jazz in blues festivalih.

Neminljivi hiti kot so "Soul Man", "Sweet home Chicago", "Jailhouse rock", "Do you love me" in mnogi drugi v izvedbi The Original Blues Brothers Band, bodo zagotovo zadovoljili še tako zahtevne glasbene navdušence in ljubitelje večne blues glasbe.

S filmskih platen v koncertne dvorane ...

V Parizu so kar trikrat razprodali prestižno dvorano Olympia in nastopali na jazz in blues festivalih v Nimesu, Jazz festivalu v Montreaux-ju, North Sea Jazz Festivalu na Nizozemskem in Pistoia Blues Festivalu v Italiji.

Skozi leta je zasedba izdala tudi več uspešnih albumov med katerimi najbolj izstopajo "Live in Montreux", ki so ga v živo posneli na festivalu Montreaux, kjer so nastopali pred množico 60.000 gledalcev, "Red, White & Blues" z gostom Danom Aykroydom in zelo uspešen album "Blues Brothers 2000", na katerem so gostovale velike glasbene legende, kot so: B. B. King, Eric Clapton, Steve Windwood, Aretha Franklin, James Brown in mnogi drugi.

Vstopnice so že naprodaj na prodajnih mestih Eventim.

Najbolj brano