Sprostitev je dobila novo podobo

Če vam povemo, da poznamo medij, ki vam bo prisluhnil, vas razumel in bo odgovarjal na vaša vprašanja, povezana z zadovoljnim življenjem, kar pomeni predvsem osebni mir . . Nam boste verjeli?

Sprostitev je dobila novo podobo - Foto: Fotografija Shutterstock

Pssst, prišla je SENSA

Vsak skuša na svoj način razumeti, da bi iskanje notranjega miru moralo biti edini pravi cilj vsakega izmed nas. Vse ostalo pride za tem samo od sebe. Sami od sebe pridejo dobri odnosi s partnerjem, prijatelji in sodelavci. Sama od sebe pride trda volja za doseganje ciljev, ki nam omogoča izobraževanje, spet to omogoča boljšo zaposlitev, visoko kvaliteto bivanja in tako dalje . .

  • »Kako živeti srečnejše? Ali niso prav vse revije, ki so danes na voljo, pravzaprav revije za srečnejše življenje, me je med ustvarjanjem prve Sense vprašala ena od kolegic iz pisarne. Pravzaprav so, a če svojo srečo razumete in razvijate previdno in z občutkom, se je Sensa v vaših rokah znašla s pravim razlogom.« (Tina Deu, urednica)
Sensa ni nič čarobnega ali čudežnega. Je le rezultat srčnega dela skupine ljudi, ki jih družijo isti interesi. Njena naloga je, da vas pomiri in k temu so naravnane vse vsebine, tako v besedi, kot v sliki.

Ustvarjali so jo na način, da vam bo stala ob strani in vam svetovala, vam odpirala nova obzorja in vas nikdar ne obsojala.

Zamislite si Senso kot zares dobro prijateljico, s katero greste v vsakem trenutku z veseljem na kavo. In čas z njo mine vedno tako mirno in sproščeno . . www.sensa.si.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri