Preizkusite** par kontaktnih leč blagovne znamke ACUVUE® in uživajte v zimskih radostih!

Želite svež videz, svobodo gibanja ali samo jasen vid? Kontaktne leče so najboljša alternativa nošenju očal. Med športnimi aktivnostmi, na delu, zvečer na zabavi ali v kinu ... vsak dan. Omogočajo vam jasen vid, zaščito pred UV-žarki in popolno svobodo.

Promocijsko sporočilo, 31. 1. 2012
Preizkusite** par kontaktnih leč blagovne znamke ACUVUE® in uživajte v zimskih radostih!

Privoščite svojim očem udobnost in zaščito

Mogoče niste ravno vrhunski športnik ali olimpijec, vendar enostavno samo uživate v športnih aktivnostih.

Kontaktne leče vam omogočajo jasen vid in popolno svobodo gibanja. Lahko jih nosite vsak dan ali kot kot dopolnilo navadnim očalom.

Nekatere težave, se lahko pojavijo tudi v zimskih športih, kjer je potrebno imeti smučarska očala, katera ščitijo oči pred soncem, mrazom in vetrom. Mnogi smučarji poskušajo to rešiti tako, da imajo dioptrijska smučarska očala. V primeru, da le teh nimate, vam lahko kontaktne leče pridejo prav.

Blagovna znamka ACUVUE® vam ponuja kontaktne leče, ki so udobne, enostavne za uporabo in imajo UV-zaščito* (zaščito pred ultravijoličnimi žarki), kar zaščiti oči pri športu na prostem.

Izberete lahko tudi leče za enkratno uporabo, 1•DAY ACUVUE® TruEye®, ki jih enostavno zamenjate, zaradi česar vam ni treba skrbeti, da bi jih izgubili.

Kontaktne leče blagovne znamke ACUVUE® lahko preizkusite brezplačno!**


Kako? Obiščite spletno mesto
www.acuvue.si in natisnite kupon.

Poskrbite za to, da si zagotovite prave kontaktne leče blagovne znamke ACUVUE® in naročite na pregled** pri očesnem strokovnjaku. Na pregledu boste prejeli preizkusni** par leč ACUVUE®.

Uživajte v udobju, čistosti in uporabnosti znamke, ki ji lahko zaupate!

*Kontaktne leče z ultravijolično zaščito niso zamenjava za sončna očala z UV-zaščito, saj ne pokrivajo očesa in njegove okolice v celoti.
**Unovčljivo samo ob očesnem pregledu za kontaktne leče. Stroški očesnega pregleda in ostali stroški niso del ponudbe.
1·DAY ACUVUE® TruEye® je blagovna znamka podjetja Johnson & Johnson d.o.o. © 2011 Johnson & Johnson d.o.o. ACUVUE_SLO_IN05_001_19122011

Najbolj brano