TAKO svoje telo vrnete v ravnovesje! (nasveti Anje Suska)

Po prazničnih pojedinah in pregrešnih dobrotah je zdaj čas, da svoje telo ponovno spravite v zdrave tirnice. Priljubljena Youtuberka Anja Suska odgovarja kako!

TAKO svoje telo vrnete v ravnovesje! (nasveti Anje Suska) - Foto: Instagram Anja Suska

Anjo poznate vse, ki se vsaj malo ozirate za vsebino o zdravem življenjskem slogu. Je Youtuberka, ki nas svojem kanalu deli utrinke iz svojega vsakdana in strastna motivatorka, ko beseda nanese na zdrav življenjski slog. Smo že omenili njene slastne zdrave recepte?

S tem v mislih, smo se namenile pripraviti načrt, ki vam v prihodnjih dneh lahko priskoči na pomoč v vašem boju z napihnjenostjo in novimi kilogrami. 

#Pijte veliko vode! 

"To ponavljam že stotič in ja, to povsod piše. Ampak dejansko je prva zdrava navada, ki jo morate osvojiti ta, da pijete vodo, in to preko celega dne. To je zlato pravilo," pravi Anja in priporoča, da pitje kave nadomestite z zelenim čajem. "Prehod izvedite tako, da skodelice kave iz tedna v teden zmanjšujete," še dodaja.

 

A post shared by AnjaSuska (@anjasuska) on

#Ne jejte manj, ampak pametno! 

"Ne naredite usodne napake! Po praznikih ne stradajte! Jejte večkrat na dan in uživajte veliko zelenjave in juh, predvsem pa veliko kvalitetnih virov beljakovin," svetuje.

 

A post shared by AnjaSuska (@anjasuska) on

#Naj vaša koža zadiha!

"Veliko boste naredili že s pravilno prehrano in tekočino, vendar vam bo koža hvaležna, če jo boste razvajali s kakšno domačo masko za obraz ali pilingom. In seveda vsaj dvo dnevni oddih od ličil," je povedala Anja.

 

A post shared by AnjaSuska (@anjasuska) on

#Migajte!

"Pri tem bodite pazljive in začnite počasi. Ne pretiravajte. Če ste začetnice vadite dvakrat tedensko, treninge pa postopno stopnjujte," še pravi.

 

A post shared by AnjaSuska (@anjasuska) on

Fotografije: Instagram Anja Suska

Preberite še: TO vam luna prinaša v prvem tednu januarja (lepota, počutje, ustvarjalnost)

Priporočamo tudi: Preverite, kako lahko s preprostimi koraki uredite svojo prebavo!

Najbolj brano