Poskrbite za svojo plodnost

Sodoben način življenja, stres ter pozno odločanje za starševstvo so glavni razlogi, da je tudi v Sloveniji problem plodnosti čedalje večji. Ocenjuje se, da ima skoraj vsak peti par težave z zanositvijo.

Promocijsko sporočilo, 26. 2. 2013
Poskrbite za svojo plodnost - Foto: Fotografjia Shutterstock

Ravno zato smo toliko bolj veseli, da lahko predstavimo prehransko dopolnilo FertilUp , katerega sestavine imajo pomembno vlogo pri plodnosti. Vitamini, minerali in antioksidant kot sta vitamina C in E, cink, selen, jod, magnezij ter L-karnitin so pomembni pri uravnavanju ženskih  reproduktivnih hormonov, pri moškem pa imajo pomembno vlogo pri nastajanju semenčic, ki so ključne za moško plodnost (koncentracijo, morfologijo ter gibljivost semenčic).

Dejstvo je, da se o neplodnosti govori občutno premalo in večinoma težave z neplodnostjo odkrijemo šele, ko do zanositve ne pride po več kot enem letu nezaščitenih spolnih odnosov. Sodobna medicina nam sicer lahko pomaga s hormonskimi terapijami, ultrazvoki ter operacijami, vsekakor pa za večjo plodnost lahko veliko storimo tudi sami. Na večjo plodnost vpliva življenje s čim manj stresa ter brez kajenja in čim manj alkohola, način življenja ter zdrava in uravnotežena prehrana.

Prehransko dopolnilo FertilUp se priporoča tako vsem, ki želijo izboljšati zdravje reproduktivnih organov in zanositi po naravni poti.

Pri ženski je osnova za plodnost urejen menstrualni cikel oz. redna menstruacija in prisotnost ovulacije. Svetujemo redne ginekološke preglede ter spremljanje menstrualnega cikla. Vsekakor pa se premalo pozornosti posveča moški neplodnosti, saj je vzrok za kar 30% neplodnosti  (30% predstavlja ženska neplodnost ter preostalih 40% neplodnost obeh partnerjev). Moška neplodnost se ugotavlja z analizo semena oz. spermiogramom.

Da bo pot do zanositve lažja in naravna poskusite FertilUp.  Zanjo in zanj.

FertilUp je med drugim na voljo na spletni strani FertilUp.si.

FertilUp za moške in ženske sta uradno registrirani prehranski dopolnili pri Ministrstvu za zdravje RS.

Najbolj brano