Na Valentinovo prebudi svojo ljubezensko moč

Valentinovo, praznik za vse zaljubljence in nasploh za tiste, ki se imajo radi. Vsakodnevne obveznosti in različne težave vaju lahko izčrpajo, zato je pomembno, da si vzameta čas samo zase in si skupaj privoščita nekaj posebnega, nevsakdanjega. V hotelih LifeClass Portorož poznajo skrivnost, kako lahko prebudita svojo ljubezensko moč: zaužijta čokolado, ostrige & tartufe ter vdihnita morski zrak. Že veš? Morski zrak je bogat z negativnimi ioni, ki dokazano povečujejo tvojo ljubezensko moč. Zato vdihni globoko!

Promocijsko sporočilo, 4. 2. 2016
Na Valentinovo prebudi svojo ljubezensko moč - Foto: Julia Wesely

Podaljšano jutro z zajtrkom v postelji in neskooončnim crkljanjem

Na ta čudovit vikend vama v hotelih LifeClass Portorož ponujajo nastanitev v romantični dvoposteljni sobi, kjer bosta z zajtrkom v postelji lahko podaljšala jutra in se pocrkljala. Nato priporočamo sprehod do izjemnega srednjeveškega Pirana, čarobnih Sečoveljskih solin ali Forma Vive, galerije na prostem s čudovitim razgledom na Portoroški zaliv. Tako se bosta nadihala svežega mediteranskega zraka in ljubezenske moči.

Popoldne preizkusita nebeško čokolado na 101 način v romantičnem ambientu Café Centrala. Tu vaju bodo razvajali s čokoladnimi slaščicami, med katerimi posebej izstopa vrhunska čokoladna torta z baziliko. Kot vesta, je čokolada naravni afrodiziak, ki spodbuja nastanek hormona sreče, zato se na Valentinovo lahko konkretno pregrešita. Temna čokolada pa ni samo kulinarični užitek, ampak tudi polna antioksidantov, zato blagodejno vpliva na vajino telo.

Že Beatli so peli »All you need is love«, mi pa dodajamo: »But a little bit of chocolate, truffles and oysters now and then doesn't hurt.«

Afrodizična bomba po vzoru Casanove

Za piko na i vaju zvečer čaka odlična gurmanska večerja, prava afrodizična bomba. Svečana večerja z božanskim pogledom na morje in Valentinovim menujem Čokolada, tartufi & ostrige. Tartufi so del najbolj prestižnih restavracij, te podzemne gobe s specifičnim vonjem in prvovrstnim okusom pa vama bodo v ohrovtovi kremni juhi z dimljeno skušo začinile ljubezensko življenje.

Rezanci s svežo ostrigo in klapavicami pa vaju bodo popeljali v čase velikega ljubimca in osvajalca žensk, Casanove. Ta naj bi pojedel več kot 50 ostrig na dan in se prepuščal strastem, zaradi česar je bil pogosto v središču škandalov. Za sladico vaju čaka še okusno presenečenje iz temne čokolade.

Dodajmo ljubezni še nekaj več razvajanja

Na tem romantičnem pobegu lahko izkoristita tudi posebne wellness ugodnosti za pare v sedmih wellness centrih hotelov LifeClass. Zagotovo vama priporočamo, da poskusita čokoladni ritual v Sauna Parku. Nato se še namočita v zdravilnem, več kot 42.000 let starem Pramorju, z izjemnimi blagodejnimi učinki na zdravje in dobro počutje.

www.lifeclass.net

Najbolj brano