Koliko časa traja stanje zaljubljenosti?

Zakaj se zaljubljamo? Ali so možgani res naša največja erogena cona in ali so v resnici ustnice le sredstvo, s katerimi se poljubljajo naši možgani?

Promocijsko sporočilo, 25. 2. 2013
Koliko časa traja stanje zaljubljenosti?

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA. KNJIGO PREJME MELITA HRIBAR IZ DOMŽAL. ČESTITAMO!

Kakšne so skrite spolne domišljije? In kje je vzrok za ljubosumnost? Kaj je pravzaprav bistvo ljubezni in privlačnosti?

Odgovore na nekatera bistvena vprašanja o partnerskih razmerjih, o ljubezni, zaljubljenosti, ljubosumju, varanju, spolnosti, ki si jih zastavlja prav vsak izmed nas, je mogoče najti v najnovejšem delu doc. dr. Luigija Varanellija Vse, kar hočem vedeti o tebi: psihologija ljubezni in spolnega življenja.

O omenjenih temah, pa tudi o spolnih užitkih, poljubljanju, psihopatologiji ljubezni avtor piše na izviren poljudno-znanstveni način. V knjigi avtor združuje znanja ter teorije evolucijskih psihologov in nevro-znanstvenikov, bralcu pa različne teorije z bogatim in ekspresivnim jezikom, ki knjigi daje pečat, prikazuje na razumljiv način. Avtor v posamezna poglavja vključuje tudi praktične primere iz življenja, književnosti, filmografije, umetnosti ...

Elle podarja knjigo Vse, kar hočem vedeti o tebi: psihologija ljubezni in spolnega življenja.

Za sodelovanje v nagradni igri nam pravilen odgovor na spodnje vprašanje do nedelje, 3. marca, pošljite na naslov nagrade_elle@adriamedia.si. Pripišite svoje kontaktne podatke in držite pesti, da vam žreb prinese srečo!

Koliko časa v povprečju traja stanje zaljubljenosti?
1. od nekaj tednov do 11 mesecev;
2. od 12 mesecev do 17 mesecev;
3. od 18 mesecev do dveh let.

Če odgovora na vprašanje ne poznate, ga boste, ko preberete knjigo, zagotovo ...

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri