Kako bo na nas vplivala prazna luna? (napoved od 12. do 18. februarja)

Preberite in se pripravite! Pred nami je čustveno pester teden!

Kako bo na nas vplivala prazna luna? (napoved od 12. do 18. februarja) - Foto: Toa Heftiba / Unsplash

Ponedeljek 12. februar 2018

Nov teden se bo začel z luno v znamenju kozoroga, zato bo potrebno omejiti količino soli, saj v tem času čutite močno željo po slani in pikantni hrani. Kuharske mojstrovine vam zaradi premalo kreativnosti danes ne bodo šle najboljše od rok, zato ne bodite presenečeni, če vam kosilo ali pecivo ne bo najbolj uspelo. Pojavi se lahko  tudi boj za premoč na čustvenem področju, ter nekaj ljubosumja.

Torek 13. februar 2018 (Pust)

Pustni torek bo dopoldne zaradi lune v kozorogu zadržan. Prepletale se vam bodo številne misli, povezane s poslovnimi in finančnimi vzgibi, ki vas lahko obremenijo. Boste pa zato popoldne, ko luna pride v vodnarja občutili sproščenost in željo po druženju. Večer bo namenjen zabavi, dišala vam bo dobra hrana, tudi kakšnega kozarčka se tokrat ne boste branili.

Sreda 14. februar 2018 (Valentinovo)

Dan zaljubljenih bo spremljala luna v vodnarju, zato s čustvi ne boste obremenjeni, tudi globina vam ne bo pomembna. Zanimalo vas bo predvsem razigrano in strastno dogajanje, ki ga boste popestrili s kakšnim prijetnim grižljajem. Kuhalnica bo vaša dobra prijateljica in z malce kreativnosti lahko pričarate čudovit ljubezenski grižljaj. Samski se boste kljub dnevu zaljubljenih počutili svobodno in sproščeno.

Četrtek 15. februar 2018

Današnji dan, ki ga spremlja Prazna luna in Mrk bo obremenilen. Vaši instinkti bodo močno povečani, prav tako prihaja večji apetit. Občutite lahko tesnobo, depresijo ali samo splošno nezadovoljstvo. Karkoli boste danes oblekli, vam ne bo najbolj všeč, zato vzemite svoj najljubši kos, da ohranite svoje razpoloženje na pozitivnem nivoju. Pijte več tekočine, saj jo bo telo potrebovalo.

Petek 16. februar 2018

Z luno v ribah se boste intenzivno posvetili negi telesa in nahranili tudi svojo dušo. Preberite kakšno knjigo z globoko vsebino, o kateri boste potem še dolgo razmišljali in morda celo malce duhovno zrastli. Dnevi so zelo ugodni za barvanje las, saj lahko dosežete bolj intenzivne odtenke, zato čim prej odhitite k frizerju. 

Sobota 17. februar 2018

Današnji dan, ki ga spremlja konjunkcija lune in Neptuna vam prinaša bogate sanje, močno intuicijo, željo po poglobitvi odnosov ter nekaj novega, kar bi vas lahko ponovno prebudilo. Všeč vam bodo pastelne barve in nežne kombinacije, po udarnih kosih modnih dodatkov tokrat ne posegajte, vaši nohti pa naj bodo urejeni v naravnih barvah. Godil vam bo stik z vodo, zato je čas zelo primeren za obisk toplic ali masaže.

Nedelja 18. februar 2018

Nedeljsko dopoldne z vodno luno bo namenjeno razvajanju telesa. Prepustili se boste kozmetičarki ali maserki, z obiskom frizerja pa raje počakajte še kakšen dan, če želite biti resnično zadovoljni. Popoldne pride luna v ovna, zato si boste zaželeli gibanja in športnih aktivnosti. Najboljše se boste počutili v udobnih oblačilih in supergah. 

Fotografije: Toa Heftiba, Clem Onojeghuo  / Unsplash

Preberite še: Zunaj je nova Elle! Preverite, kaj prinaša!

Priporočamo tudi: Bi morale lase negovati po luni? Ja, ja in ja! (letni lunin koledar s točnimi dnevi za striženje)

Najbolj brano