Kaj nam luna prinaša v TEM TEDNU? (napoved od 15.1. do 21.1.)

Napoved za ta teden: V sredo bo mlaj v znamenju vodnarja, kar prinaša veliko optimizma, že čertek pa prinaša nekaj napetosti ...

Kaj nam luna prinaša v TEM TEDNU? (napoved od 15.1. do 21.1.) - Foto: unsplash

Ponedeljek, 15. januar

Z luno v znamenju kozoroga lahko pričakujete zadržanost in hladnost v odnosih. Zmanjšala se bo vaša želja po sladkem in mastnem in prekomerna teža se bo topila skoraj sama od sebe, zato bodo diete uspešne. Ob nepravilni prehrani lahko začutite prebavne težave ali ‘nervozen’ želodec. Modne smernice vas danes ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega.

Torek. 16. januar

Danes je zaradi zemeljskih energij lune priporočljiv obisk savne, da iz telesa odplaknete vse strupe, to pa bo tudi okrepilo vaš tudi imunski sistem. Svojemu telesu privoščite intenzivno nego. S prho z izmenično toplo in mrzlo vodo ter kremami boste bolj učinkoviti v boju proti celulitu.

Sreda, 17. januar

Z mlajem v znamenju vodnarja boste danes polni optimizma. Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. To je odličen čas za odpravljanje slabih navad in za sprostitev v domačem okolju. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Jejte ananas, jabolka in oreščke in pijte veliko zelenega čaja. Izbira oblačil vam danes narekuje nekaj vpadljivega.

Četrtek, 18. januar

Zaradi vpliva lune v zračnem vodnarju bo danes bolj izpostavljeno vaše psihično stanje, zato se izognite konfliktom. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop. Uživajte svežo, po možnosti presno, zdravo hrano, brez sladkarij ali gaziranih pijač. Koža bo bolje sprejemala hranljive snovi, zato obiščite kozmetični salon ali si doma pripravljajte osvežilno masko za obraz.

Petek, 19. januar

Dan, v katerem se začne luna v večernih urah gibati po znamenju rib vam prinaša nekaj zmede. Ne bodite presenečene, če že zjutraj ne boste našle svojih najljubših kavbojk, ko boste urejale nohte, vas lahko nekdo zmoti, ko boste želeli mir in svojih pet minut, vam bo zagotovo zvonil telefon. Umirjenost prihaja v večernih urah, ko bo se bo povečala tudi želja po romaniki, zamikal vas bo kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi.

Sobota, 20. januar

S konjunkcijo med luno v ribah in Neptunom bo dan ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Pripravite primerno pomirjujočo kopel z eteričnimi olji kamilice, sivke in limone. Prijal vam bo dolg spanec, saj vas bo vodila želja po počitku. Bolj intenziven učinek bodo imeli danes vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače.

Nedelja, 21. januar

Z vodnimi energijami lune se boste intenzivno posvetili negi svojega telesa, še posebej stopalom. Izjemno boste čutni ter željni fizičnega stika, postelja bo vaša najboljša prijateljica. Povečajte vnos vitamina C, ki pospešuje absorpcijo železa. Lasje bodo hrepeneli po spremembi, vendar se bodo zadovoljili že z negovalno masko.

Preberite še: Tu je nova ELLE! Preverite, kaj vam prinaša!

Priporočamo tudi: ASOS je prenehal z retuširanjem modelov za kopalke, rezultat pa je ...

Najbolj brano